Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi langatonta Bluetooth-tekniikkaa hyödyntäviä WP-sarjan kuulokkeita, joissa on näkymätön mikrofoni puhumista varten.

wp-range

Langattomat kuulokemallit WP-450, WP-350 ja WP-250 hyödyntävät Bluetooth-tekniikkaa laadukkaaseen musiikin kuunteluun ja kristallinkirkkaaseen puhekommunikointiin. Ne sopivat täydellisesti älypuhelimien, tablettilaitteiden sekä muiden Bluetooth A2DP -äänilähteiden ja -kommunikointilaitteiden kumppaniksi.

Näkymätön mikrofoni on sijoitettu kuulokkeeseen eikä perinteistä ”mikrofonipuomia” tarvita lainkaan, koska mikrofonissa on käytetty taustamelun poistoa ja puheäänen parannustekniikkaa.

Creative WP-450 ja WP-350
Langattomat Creative WP-450- ja WP-350-stereokuulokkeet ovat apt-X-äänikoodekin ansiosta äänenlaadultaan vertaansa vailla. Korvakupit on muotoiltu tarkkaa äänentoistoa varten ja korvapehmusteet ehkäisevät taustamelua tehokkaasti. Kuulokkeissa käytetään Neodyymi-magneettielementtejä, jotka soivat kristallinkirkkaasti.

Molempien kuulokkeiden akku kestää jatkuvaa käyttöä jopa 8 tuntia ja kuulokkeet ladataan mukana tulevan usb-kaapelin avulla. Kuulokkeissa on myös säätimet äänentoiston hallintaan ja äänenvoimakkuuden säätöön.

Huippulaatuiset, ergonomiset ja tukevat Creative WP-450 -kuulokkeet taittuvat kasaan helppoa kuljetusta varten. Kevyet matkakuunteluun sopivat Creative WP-350 -kuulokkeet taittuvat litteiksi, jolloin ne sopivat hyvin suojapussiinsa.

Creative WP-250
Aktiiviseen elämäntyyliin sopivissa Creative WP-250 -kuulokkeissa yhdistyy tulppa- ja niskamallien parhaat ominaisuudet. Tulppakuulokkeet ehkäisevät taustamelua ja toistavat laadukkaasti syvät bassoäänet. Niskapanta puolestaan pitää kuulokkeet paremmin paikoillaan rajussakin liikkeessä.

Hinta ja saatavuus
Creative WP-350 tulee saataville kesäkuun 2011 kuluessa 99 euron kuluttajahintaan. Creative WP-450 ja WP-250 tulevat saataville syyskuun 2011 kuluessa 129 ja 59 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com