Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisee modulaarisen ja langatonta Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävän ZiiSound Dx -kaiutinjärjestelmän, joka kasvaa käyttötarpeiden mukaan.

ziisound-d5x-group

ZiiSound Dx -kaiuttimet muokkaavat tavan miten musiikkia, elokuvia ja pelejä kuunnellaan kotona. Kaiutinperhe erottuu edukseen markkinoiden kaikista muista langattomista tai langallisista kaiuttimista. ZiiSound Dx -kaiuttimet mahdollistavat monikanavaisen langattoman äänentoiston, monipuolisen käytön ja sijoittelun sekä kaiutinjärjestelmän kasvattamisen modulaarisesti osa kerrallaan kuuntelijan tarpeen ja budjetin mukaan.

Jokainen langaton ZiiSound Dx -kaiutin voi ottaa itsenäisesti yhteyden Bluetooth-äänilähteeseen, kuten älypuhelimeen, tablettilaitteeseen tai tietokoneeseen. Lisäksi kaiutin voi ottaa yhteyden langattomasti muihin ZiiSound Dx -kaiuttimiin muodostaakseen niistä monikanavaisen tai järeän stereotasoisen äänentoistojärjestelmän.

Langattomat ZiiSound Dx -kaiuttimet ovat yksiosaisia pitkänomaisia ja kuution mallisia tyylikaiuttimia, jotka täydentävät modernia sisustusta. Yksi kaiutin sopii henkilökohtaiseen äänentoistoon ja lisäkaiuttimet voivat täydentää suuremman huoneen äänentoistoa tai niillä voi lisätä äänentoistoon monikanavaisuuden. Erillinen langaton bassovahvistin tuo äänentoistoon puolestaan lisää jykevyyttä. Kaiuttimia on myös helppo siirtää ja niistä voi nopeasti koota haluamansa kokoonpanon eri huoneisiin ja kuuntelutarpeisiin.

ZiiSound D5x
ZiiSound D5x on uuden tuoteperheen lippulaiva, jonka äänentoiston laatu on omassa hintaluokassaan vertaansa vailla. Sen tehokkaat elementit ja digitaaliset vahvistimet tuottavat tasapainoisen, dynaamisen ja selkeän äänen.

Musiikin kuunteleminen langattomasti on äärimmäisen helppoa, sillä Bluetooth A2DP -laitteiden välille voidaan muodostaa yhteys joko niiden sisäisellä lähettimellä tai kaiutinpaketissa mukana tulevalla iPhone-, iPod- ja iPad-lisäadapterilla. Tällä apt-X-yhteensopivalla lisäadapterilla äänenlaatu on tavallista Bluetooth-äänentoistoa selvästi parempi ja se myös lataa kaiuttimeen telakoidun äänilaitteen akkuja.

ZiiSound D5x -kaiuttimeen voi liittää langattomasti enintään kolme samanlaista kaiutinta ja ZiiSound DSx -bassovahvistimen. Lisäksi AUX-tuloliitäntä mahdollistaa muiden langallisten äänilaitteiden yhdistämisen.

ZiiSound D3x
ZiiSound D3x on edullinen yksiosainen kaiutin, joka soveltuu pieniin tiloihin. Sen laadukas ja tasapainoinen äänentoisto sopii henkilökohtaiseen kuunteluun. Kaiutin toimii langattomasti kaikkien Bluetooth A2DP -laitteiden kanssa ja lisäksi AUX-tuloliitäntä mahdollistaa muiden langallisten äänilaitteiden yhdistämisen.

ZiiSound D3x -kaiuttimeen voi liittää langattomasti enintään kolme samanlaista kaiutinta ja ZiiSound DSx -bassovahvistimen.

ZiiSound DSx
ZiiSound DSx on langaton bassovahvistin, joka toimii yhdessä ZiiSound D5x- ja ZiiSound D3x -kaiuttimien kanssa. Kolmen elementin Creative SLAM™ -bassovahvistin (Symmetrically Loaded Acoustic Module) tuottaa voimakkaat, jykevät ja rikkaat matalat äänet.

Hinta ja saatavuus
ZiiSound D5x, ZiiSound D3x ja ZiiSound DSx tulevat saataville kesän 2011 kuluessa 299, 149 ja 149 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com