Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi laitetason H.264-tallennuksella, neljällä mikrofonilla ja Skype-sertifioinnilla varustetun HD-tason webbikameran.

lcinpersonhd

Creative Live!® Cam inPerson HD on webbikamera, joka mahdollistaa huippulaadukkaat ja sujuvat videopuhelut ilman kuvan nykimistä keskivertoa hitaammissakin tietokoneissa. Kamerassa on H.264-videokoodausta varten oma sisäinen prosessorinsa, jolla videokuva käsitellään ja pakataan jo itse kamerassa eikä hitaasta tietokoneesta muodostu pullonkaulaa.

Live! Cam inPerson HD:n automaattitarkennus varmistaa kuvan selkeyden ja yksityiskohtaisuuden etäisyyteen katsomatta. Käyttäjät voivat istua suoraan kameran edessä tai jopa kolmen metrin etäisyydellä ja näkyä silti tarkasti.

Live! Cam inPerson HD tuottaa myös kristallinkirkkaan äänen Creativen neljän mikrofonin äänijärjestelmän ansiosta. Äänenlaadun parantamiseksi mikrofonit on sijoitettu tarkasti webbikameran 23 senttimetriä pitkän paneelin pinnalle. Neljän mikrofonin äänijärjestelmä ja Creativen taustamelun poisto suodattavat ympäristön äänet huomattavasti tehokkaammin kuin yhdellä tai kahdella mikrofonilla varustetut webbikamerat ja selkeyttävät merkittävästi puheääntä.

Live! Cam inPerson HD:n monipuolisia ominaisuuksia on täydennetty Live! Central 3 -ohjelmistopaketilla, joka sisältää monia kehittyneitä ominaisuuksia, kuten kuva- ja äänitehosteita, avatar-hahmojen ja elokuvien luontitoimintoja, työpöydän jakamisen ja videovalvontasovelluksen.

Hinta ja saatavuus
Creative Live! Cam inPerson HD tulee myyntiin kesäkuussa 129 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.creative.com

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com