Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo myyntiin kolmet uudet huippuluokan tulppakuulokkeet matkakäyttöön. EP-3NC hiljentää ympäristön äänet aktiivisella melunvaimennustoiminnolla, HS-930i parantaa iPhonen äänenlaatua ja Aurvana In-Ear2 tuo huippulaadun musiikinkuunteluun.

3xtulpat

Creative EP-3NC
Kevyissä, aktiivisella melunvaimennustoiminnolla (ANC) varustetuissa Creative EP-3NC -tulppakuulokkeissa on erinomainen äänentoisto ja pitkä pariston kesto. Ne soveltuvat rauhaa kaipaaville työmatkalaisille ja matkustajille, sillä ne vaimentavat häiritseviä ympäristön ääniä jopa 90 prosenttia.

Liikkuvaa käyttöä varten suunnitellut Creative EP-3NC -kuulokkeet kuuluvat kevyimpiin aktiivisella melunvaimennustoiminnolla varustettuihin kuulokkeisiin, mutta ne toimivat silti jopa 100 tuntia yhdellä AAA-alkaliparistolla. Pariston ehtyessä matkustajat voivat jatkaa musiikinkuuntelua passiivitilassa.

Viritetyt 9 millimetrin neodyymielementit takaavat tehokkaan toiston ja hapettomasta kuparista valmistettu johto sekä kultapäällysteinen liitin parantavat äänentoistoa entisestään. Mukana toimitetaan myös kolmet erikokoiset kumitulpat, lentokonesovitin, AAA-alkaliparisto ja pehmeä säilytyspussi.

Creative HS-930i
Erittäin pienikokoiset Creative HS-930i -tulppakuulokkeet on suunniteltu Apple iPhonea silmällä pitäen, mutta niiden mukana toimitetaan myös PC-sovitin tietokonekäyttöä varten. Tyylikkään ergonomisessa, korviin istuvassa metallirungossa on tarkasti viritetyt ja erittäin pienikokoiset 6 millimetrin mikroelementit. Ne toistavat musiikin todenmukaisesti ja tuovat bassoon syvyyttä.

Erittäin tyylikäs, monikäyttöinen ja ohut johdossa oleva mikrofoni mahdollistaa saapuvien puheluiden hyväksymisen ja hylkäämisen yhdellä napsautuksella. Edistyneen musiikin hallinnan ansiosta käyttäjät voivat toistaa kappaleita, keskeyttää niiden toiston tai siirtyä niiden välillä helposti.

Creative HS-930i -kuulokkeiden PC-sovitin muuttaa ne tyylikkäiksi ja kevyiksi kuulokkeiksi, joita voidaan käyttää kaikkien tietokoneiden kanssa. Viestintä on helppoa ja laadukasta esimerkiksi Skypellä, Windows Live Messengerillä ja muilla suosituilla VoIP-sovelluksilla.

Creative Aurvana In-Ear2
Creative Aurvana In-Ear2 -tulppakuulokkeet mahdollistavat miellyttävän henkilökohtaisen kuuntelun liikkuessa. Uutta mallia on paranneltu akustisen virityksen ja ulkoasun osalta. Kuulokkeissa on kompakti ja kestävä metallirunko tummalla kromipinnalla. Tarkat Balanced Armature -elementit takaavat luontevan ja yksityiskohtaisen äänentoiston sekä iskevän basson. Äänielämys on näin entistä lämpimämpi ja täydellisempi.

Kuulokkeet ovat erittäin miellyttävät käyttää ja istuvat korvissa tiukasti. Pehmeät, hypoallergeeniset, tarkasti muotoillut ja tiiviit kumitulpat vähentävät äänivuotoa ja auttavat kuulokkeita pysymään paikoillaan myös aktiivisen liikunnan aikana. AuraSeal™-äänieristysteknologia vähentää melua jopa 95 prosenttia, mikä on luokassaan ainutlaatuista.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan kaksi settiä kolmea eri kokoa olevia vaihdettavia korvatulppia, lentokoneadapteri, puhdistustyökalu ja tyylikäs säilytyspussi.

Hinta ja saatavuus
EP-3NC, HS-930i ja Aurvana In-Ear2 tulevat myyntiin huhtikuussa kukin 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 22 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/headphones/

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com