Lähes 20 vuoden historian omaava tanskalaislähtöinen it-alan maahantuoja Convena Distribution laajenee Pohjoismaissa ja avaa toimipisteen myös Suomeen. Sitä vetämään on nimitetty IT-alan nuori veteraani Jiri Tainio.

Convena Distribution on edelleen suhteellisen tuntematon Suomessa, mutta näkee merkittävän kasvupotentiaalin avaamalla uuden toimipisteen. Erityisesti tieto- ja mobiilitekniikan valtamerkkien varaosien, komponenttien ja lisätarvikkeiden jakelijana tunnettu yritys tarjoaa yli 300 000 erilaista tuotetta 60 tuotemerkiltä. Tämän lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen myös kunnostettuja kannettavien ja muiden oheislaitteiden tuotteita.

Tietoteknisten laitteiden varaosien tarve kasvaa yleisesti. Teknologiamarkkinoita tarkasti seuraavan IDC-tutkimusyhtiön mukaan pelkästään PC-myynnin odotetaan kasvavan maailmanlaajuisesti tänä vuonna jopa 18,2 prosenttia. Tämä tarkoittaa suurempaa tarvetta myös varaosille ja näistä markkinoista Convena Distribution tavoittelee jatkossa merkittävää markkinaosuutta myös Suomessa.

”On todella tärkeää, että pohjoismaiset asiakkaamme voivat ostaa paikallisesti, ja avaamalla toimiston Suomeen voimme paremmin ymmärtää paikallisia markkinoita”, toteaa myyntijohtaja Tinna Pichard uuden toimipisteen avaamista.

Suomalaisen verkkosivustonsa ansiosta Convena Distribution on jo päässyt hyvin käyntiin Suomen markkinoilla. Nyt Suomen toimipisteen virallisella avaamisella panokset kasvavat merkittävästi. Uutena maajohtajana aloittava Jiri Tainio on IT-alalla jo kokenut veteraani 18 vuoden kokemuksellaan, vaikka hänellä ikää onkin vasta 38 vuotta. Hän on kerännyt kokemuksensa tietotekniikan, kulutuselektroniikan ja mobiilitekniikan maahantuojilta ja valmistajilta, kuten Xiaomi, LG Electronics, Logitech ja EET Europarts.

”Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä Convena Distributionin palvelukseen Suomen maajohtajana”, kommentoi nimitystään Jiri Tainio. ”Vahvuutemme on joustavuus ja halu palvella. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa digitaalisten integraatioiden ja palvelujen tarjoamista pienemmillekin asiakkaillemme. Näin voimme sujuvoittaa kaikkien liiketoimintaa unohtamatta ihmisten välistä suoraa kommunikointia. Haluamme olla ennen kaikkea aktiivinen ja lisäarvoa tarjoava jakelukumppani.”

Joidenkin maailman tunnetuimpien tuotemerkkien, kuten HPE, HP Inc., Lenovo, Lexmark ja Samsung, lisäksi Convena Distribution keskittyy voimakkaasti oman ProXtend-tuotemerkkinsä kehittämiseen. Nämä ovat tuotteita, jotka koostuvat kotitoimiston tarpeista ja lisävarusteista, kuten verkkokameroista, kuulokkeista, näytöistä ja kaapeleista. Ne on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa heidän tarpeidensa täyttämiseksi. ProXtend-valikoima kehittyy jatkuvasti huolella valituilla ja korkealaatuisilla IT-lisälaitteilla ja -tarvikkeilla, joilla on pitkät takuuajat ja kilpailukykyiset hinnat.

Lisätietoja
www.convena.com/fi-fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5MLMg7VNMX_R3BfyA?e=7PpzDr (kuvia)