Buffalo Technology (www.buffalotech.com) aloittaa yhteistyön NovaStorin kanssa, joka on yksi johtavista tiedonvarmistusohjelmistojen valmistajista. Yhteistyön ansiosta kaikkien LinkStation- ja TeraStation-verkkokiintolevyjen mukana toimitetaan palkittu, satojen eurojen arvoinen NovaBACKUP-varmistusohjelmisto.

novastorlogo

Tiedonvarmistus on erittäin tärkeää, mutta usein se unohdetaan. Buffalon tavoitteena on tarjota ensiluokkaisia ja kustannustehokkaita varmistusratkaisuja sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen. Siksi se toimittaa jatkossa laitteidensa mukana entistä paremman NovaBACKUP-tiedonvarmistusohjelmiston, joka takaa täydelliset varmistukset niin yrityksille kuin kotikäyttäjillekin.

Kuluttajille suunnattujen LinkStation-verkkokiintolevyjen mukana toimitetaan viisi (5) NovaBACKUP Professional -ohjelmistolisenssiä, joiden yhteisarvo erikseen hankittuna on 149 euroa. Ohjelmisto varmistaa henkilökohtaiset kuvat, videot, musiikin ja muut tärkeät dokumentit automaattisesti. Se tukee Windows XP-, Vista- ja 7 -käyttöjärjestelmiä.

Yrityksille suunnattujen TeraStation-verkkokiintolevyjen mukana toimitetaan puolestaan kymmenen (10) NovaBACKUP Business Essentials -ohjelmistolisenssiä, joiden yhteisarvo erikseen hankittuna on 299 euroa. Ohjelmisto mahdollistaa täydellisen tiedonvarmistuksen pienille ja keskisuurille yrityksille, joille digitaalisten materiaalien suojaus on elinehto. Se tukee Windows XP-, Vista- ja 7 -käyttöjärjestelmien lisäksi myös Windows Serverin (2003 & 2008), Exchange Serverin ja SQL-tietokantojen varmistuksia.

Heinäkuun 2010 alusta alkaen kaikkien LinkStation- ja TeraStation-kiintolevyjen mukana on toimitettu NovaBACKUP-ohjelmisto. Myös kaikkiin 21. kesäkuuta 2010 jälkeen hankittuihin laitteisiin on saatavana Buffalon tuen kautta ilmainen NovaBACKUP-päivitys, ellei laitteen mukana sellaista ole toimitettu.

Lisätietoja NovaBACKUP-ohjelmistoista:
http://www.buffalo-technology.com/technology/software/novabackup/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.