Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti DriveStation 2Share -tallennusratkaisun, joka tarjoaa mahdollisuuden kahteen erilaiseen käyttötapaan. Sitä voidaan käyttää joko ulkoisena USB-liitäntäisenä kiintolevynä tai NAS-verkkokiintolevynä. Verkkokäyttö mahdollistaa verkon tietokoneille pääsyn jaettuihin tiedostoihin. DriveStation 2Share tarjoaa edullisen, helppokäyttöisen, energiaa säästävän ja joustavan tallennusvaihtoehdon niin kotiin kuin toimistoonkin.

Asentaminen USB-käyttöiseksi ulkoiseksi kiintolevyksi on helppoa Plug and Play – asennuksen avulla. Myös asennus verkkokiintolevyksi on yksinkertaista Buffalon DriveNavigator-ohjelman avulla. Windows-käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopivat virransäästötoiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden ajastaa laitteen lepotilaan siirtyminen. Laite voidaan käynnistää joko manuaalisesti tai aloitettaessa sen käyttö tietokoneelta. TurboUSB-ominaisuudet parantavat tiedonsiirtonopeuksia USB-liitäntää käytettäessä. Lisäksi Buffalon Secure Lock Ware -salausohjelma tarjoaa Windows-käyttäjille helpon keinon turvata kiintolevylle tallennetut tiedot.

”Buffalo on sitoutunut kehittämään täysin integroituja tuotteita, joiden ainutlaatuiset ja innovatiiviset ominaisuudet vastaavat teknologiamarkkinoiden alati muuttuviin tallennustarpeisiin. DriveStation 2Share täyttää tämän lupauksen”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

Saatavuus ja hinnoittelu
DriveStation 2Share on heti saatavana ja sillä on kahden vuoden rajoitettu takuu. Sen kuluttajahinnat 500 (HD-CE500LU2) ja 640 (HD-CE640GBLU2) gigatavun sekä 1 (HD-CE1.0TLU2) teratavun kapasiteeteilla ovat 139, 149 ja 189 euroa (sis. ALV 22 %).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStationTM-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSSTM (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, BroadcomTM, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.