Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) on sopinut Suomen tukkujakelusta ALSO Finlandin kanssa. Jatkossa koko Buffalon tuotevalikoima on saatavana myös ALSO Finlandin kautta.

Oy Mikrolog Ltd lopetti heinäkuussa harjoittamansa Dacco-tukkutoiminnan. Suomen suurin IT- ja kodinelektroniikka-tukkuri, ALSO Finland osti tämän tukkutoiminnan varastot ja jatkaa Buffalon koko tuotevalikoiman jakelua siitä mihin Dacco lopetti.

”ALSOn kanssa aiemmin tänä vuonna yhdistynyt Actebis on toiminut jo aiemmin muualla Euroopassa Buffalon jakelijana, joten Buffalon ottaminen valikoimiimme sujui erittäin jouhevasti”, kommentoi ALSO Finlandin Buffalo-myynnistä vastaava Tomi Hurme. ”Buffalon tuoteperhe on erittäin kattava ja erityisesti yrityspuolen TeraStation-verkkolevyissä on Suomessa vielä paljon kasvupotentiaalia.”

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

ALSO Finland
ALSO Finland tarjoaa informaatioteknologian, viihteen ja elektroniikan tuotealueilla tuotteita ja palveluja, jotka lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä koko arvoketjussa. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme menestystä ja pyrkiä kannattavaan, jatkuvasti kehittyvään ja laadukkaaseen toimintaan. Johtavat logistiikkapalvelut, asiakaslähtöinen, iloinen ja nuorekas asiakaspalvelu sekä sähköiset palvelut ovat tärkeimpiä panostusalueitamme.

Saksalainen Actebis GmbH ja pörssissä listattu ALSO Holding AG yhdistivät liiketoimintansa 9.2.2011. 6,8 miljardin euron liikevaihdolla ALSO-Actebis on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3 000. Lisätietoja: www.also.fi

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com