Buffalo Technology (www.buffalotech.com), julkaisi maailman ensimmäisen SSD-teknologiaa käyttävän ulkoisen MicroStation-kiintolevyn. Kevyessä, iskunkestävässä ja TurboUSB-liitäntätekniikkaa hyödyntävässä MicroStation-kiintolevyssä on jopa 100 gigatavun tallennuskapasiteetti.

SSD-teknologia vähentää huomattavasti virrankulutusta ja tekee MicroStation-kiintolevystä ihanteellisen tallennusratkaisun kannettavien tietokoneiden käyttäjille. Helposti mukana kulkeva kiintolevy on pienikokoinen (57 x 14 x 89 mm) ja kevyt (56-60 g). Ilman moottoria tai liikkuvia osia toteutettu laite ja sen iskunkestävä kotelo minimoivat tietojen katoamisen riskin.

Buffalon TurboUSB-liitäntätekniikan ansiosta saavutetaan tiedonsiirrossa jopa 35 megatavun sekuntinopeus. Laitteen ympäri kierrettävä liitäntäkaapeli lisää huomattavasti käyttömukavuutta. USB-liitännän kautta saatavan käyttöjännitteen ansiosta erillistä ja hankalaa virtalähdettä ei tarvita. Mukana tulevan Memeo-varmistusohjelman sekä sen tarjoaman salasanasuojauksen ja järjestelmän säännöllisen varmuuskopioinnin ansiosta tiedot ovat varmasti turvassa. Tallennetut tiedot voidaan myös salakirjoittaa Secure Lock Ware for Windows -apuohjelmalla.

”Siirrettävien tallennusratkaisujen markkinoilla luotettavuus, pieni virrankulutus ja suorituskyky ovat tärkeimpiä vaatimuksia”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson. ”SSD-teknologia vastaa näihin vaatimuksiin ja nyt julkaistulla MicroStation-kiintolevyllä tarjoamme asiakkaillemme viimeisintä ulkoisten laitteiden tallennusteknologiaa”.

Saatavuus ja hinnoittelu
MicroStation on saatavana välittömästi ja sillä on rajoitettu kahden vuoden takuu. Tallennuskapasiteeteiltaan 32 (SHD-UHR32GS), 64 (SHD-UHR64GS) ja 100 (SHD-UHR100GS) gigatavun versioiden suositushinnat ovat 159, 319 ja 479 euroa (sis. ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Toptronics Oy, 02-273 4000, www.panvision.com/fi

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStationTM-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSSTM (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, BroadcomTM, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

© Buffalo Inc. 2008. BUFFALO-logo, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, MiniStation ja LinkTheater ovat Melco Holdings Inc:n tai Buffalo Inc:n tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä. Microsoft Windows ja Microsoft-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Muiden mainittujen yritysten nimet ja logot kuuluvat omistajilleen.