Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti saaneensa TeraStation III iSCSI -tallennuslaitteilleen VMware Ready -sertifioinnin.

tsrackmount

VMware Ready -sertifiointi kertoo siitä, että Buffalo TeraStation III iSCSI Desktop (TS-IXL/R5) ja TeraStation III iSCSI Rackmount (TS-RIXL/R5) ovat läpäisseet VMwaren tarkat testit. Näin tuotteet pääsevät myös VMwaren kumppanituoteluetteloon. Testien läpäiseminen osoittaa myös, että Buffalo hyödyntää täydellisesti VMwaren teknologiaa ja on valmis käyttöönottoon asiakkaiden VMware-ympäristöissä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että TeraStation III iSCSI läpäisi VMwaren testit ja yhteensopivuuskriteerit. Tuote on valmis käyttöön tuotantoympäristöissä”, sanoo VMwaren kumppaniohjelmista vastaava johtaja Bernie Mills.

”Liiketoiminnan kasvaessa kasvaa myös tarve edullisille tallennusratkaisuille”, sanoo Buffalo Technology EMEA:n myynti- ja markkinointijohtaja Kevin Vine. ”TeraStation III iSCSI käytettynä yhdessä VMwaren kanssa on tehokas ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. Ne mahdollistavat luotettavan VMware-tallennuksen hintatietoisille asiakkaille.”

VMware Ready on yhteismarkkinointiohjelma hyväksytyille kumppanituotteille ja osa VMware Technology Alliance Partner (TAP) -ohjelmaa. VMware TAP -ohjelmassa on maailmanlaajuisesti yli 1 300 jäsentä. Ohjelma tarjoaa parhaille teknologiakumppaneille VMwaren teknisiä palveluja, markkinointia, tukea, työkaluja ja osaamista, joilla voidaan tarjota yhteisille asiakkaille lisää hyötyjä.

Buffalo TeraStation III iSCSI Desktop ja Buffalo TeraStation III iSCSI Rackmount ovat täydellisiä ratkaisuja yrityksille, jotka hakevat edullisia tallennusratkaisuja laajentaakseen virtuaalilaitteidensa tallennuskapasiteettia. TeraStation III iSCSI hyödyntää olemassa olevaa Ethernet-infrastruktuuria ja tekee näin olemassa olevien tallennusjärjestelmien keskittämisen erittäin helpoksi. Molemmissa TeraStation III iSCSI -malleissa on huipputehokas virtalähde, ylisuuri jäähdytysjärjestelmä ja erittäin tehokas prosessori, jotka takaavat tehokkaan ja luotettavan käytön.

VM Ready -sertifioidut TeraStation III iSCSI -tuotteet ovat saatavana 2 ja 4 teratavun (Desktop) tai 2, 4, 6 ja 8 teratavun (Rackmount) versioina.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/network-storage/terastation-iscsi/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.