Verkkolevyjen kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) on julkaissut uusia Windows Storage Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmällä varustettuja TeraStation Pro WSS -verkkotallennusratkaisuja.

tswssgroup

Buffalon uusimmat TeraStation Pro WSS -verkkotallennusratkaisut on suunniteltu mahdollisimman luotettavaan tiedostopalvelinkäyttöön. Ne tukevat myös saumatonta verkkointegrointia, keskitettyä hallintaa, DFS-replikointia, tiedon deduplikointia ja RODC-lukutilaa. Buffalon uudet laitteet tarjoavat yrityksille luotettavan ja skaalautuvan verkkotallennusratkaisun, joka on kustannustehokas, helppo ottaa käyttöön ja kätevästi hallittava Windows-pohjaisissa verkkoympäristöissä.

TeraStation Pro Windows Storage Server -tuoteperheeseen kuuluu kahden, neljän ja kuuden kiintolevyn mallit. Neljän kiintolevyn malli on saatavana myös 17 tuuman 1U-kehikkoversiona. Tallennuskapasiteetit vaihtelevat 2 ja 12 teratavun välillä.

Raskaaseenkin yrityskäyttöön sopivat TeraStation Pro WSS -verkkolevyt hyödyntävät kaksiytimisen Intel Atom -prosessorin tehokkuutta. Tehokas prosessori yhdessä kahden gigatavun keskusmuistin kanssa nostaa TeraStation-verkkolevyjen nopeuden täysin uudelle tasolle. TeraStation Pro WSS kykenee suorittamaan useita palveluja yhtä aikaa erittäin tehokkaasti. Lisäksi verkkolevyt voidaan määritellä useisiin eri RAID-tiloihin, minkä ansiosta ne ovat erittäin luotettavia.

TeraStation Pron mukana toimitetaan kymmenen (10) NovaBACKUP Business Essentials -ohjelmistolisenssiä. Se mahdollistaa täydellisen tiedonvarmistuksen pienille ja keskisuurille yrityksille, joille digitaalisten materiaalien suojaus on elinehto. Ohjelmisto tukee Windows XP-, Vista- ja 7 -käyttöjärjestelmien lisäksi myös Windows Serverin (2003 & 2008), Exchange Serverin ja SQL-tietokantojen varmistuksia.

Saatavuus ja hinnoittelu
TeraStation Pro WSS -verkkotallennusratkaisut ovat saatavana välittömästi ja niiden suositushinnat alkavat kahden kiintolevyn ja kahden teratavun mallin 1 049 eurosta päättyen kuuden kiintolevyn ja 12 teratavun mallin 3 099 euroon. Kaikki Buffalon verkkotallennusratkaisut toimitetaan aina valmiiksi testatuilla kiintolevyillä. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.buffalo-technology.com/products/network-storage/

Viralliset tukkurit
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.