Buffalo Technology (www.buffalotech.com) on aloittanut paikallisella Facebook-sivullaan valokuvakilpailun, jossa yleisö voi valita parhaan kolmesta eri valokuvaajasta. Valokuvaajilla on lisäksi käytössään matkakäyttöön tarkoitettu MiniStation USB3.0 -kiintolevy ja he kirjoittavat kokemuksistaan suoraan Facebookiin.

puhvelilogo350

Valokuvakilpailuun liittyvä Buffalon suomenkielinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/verkkolevy. Sivua voi seurata myös kirjautumatta Facebookiin. Valokuvaajat kirjoittavat kokemuksistaan tilapäivityksiä, joihin sivun seuraajat voivat kommentoida ja lähettää omia kysymyksiään. Näihin vastaavat sekä valokuvaajat että Verkkolevy-sivun ylläpitäjät. Verkkolevy-sivulla jaetaan myös muuta tietoa Buffalon tuotteisiin liittyen ja siellä järjestetään erilaisia kilpailuja.

Buffalon ulkoiset kiintolevyt sopivat täydellisesti valokuvaajien käyttöön. Matkakäyttöön tarkoitettuihin MiniStation-kiintolevyihin voi tallentaa tuhansia valokuvia huippunopeasti. Ne ovat pienikokoisia ja kevyitä tallennusratkaisuja, joissa tieto säilyy tallessa. MiniStation-kiintolevyjen sisus on tuettu tukevilla suojakumeilla, jotka estävät kiintolevyä vaurioitumasta satunnaisten kolhujen tai putoamisten seurauksena. MiniStation-kiintolevyt ovat selvinneet ehjänä jopa 2,3 metrin vapaapudotustesteistä.

MiniStationin usb 3.0 -liitäntä tekee tiedostojen siirtämisestä uskomattoman nopeaa – siirtonopeus voi olla jopa 5 gigabittiä sekunnissa. Aiempaan usb 2.0 -standardiin nähden tämä on peräti kymmenen kertaa nopeampaa. Ratkaisu on ihanteellinen isokokoisten tiedostojen, kuten video-, kuva- ja musiikkitallenteiden, siirtämiseen. MiniStation on myös täysin yhteensopiva usb 2.0 -liitännän kanssa.

Lisätietoja tuotteista
www.buffalo-technology.com/products/external-drives/ministation/

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005-2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.