Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille kuntopyörän ja ajopelin yhteispaketin ensimmäistä kertaa PlayStation 3 -pelikonsolille.

cb2

Liikunta ja pelaaminen ovat lähestyneet toisiaan viime vuosina vauhdilla, mutta vain harvoin on peliliikunta tarkoittanut myös vauhtia ja etenemistä itse pelikoneen ruudulla. Bigbenin julkaisema Cyberbike 2 -pelipaketti tekee tähän poikkeuksen laittamalla kuntopyörän ja ajopelin samaan kokonaisuuteen.

Cyberbike 2 -paketin sydämen muodostaa aito magneettivastuksella varustettu kuntopyörä. Kotikäyttöön suunnattu kuntopyörä liitetään PlayStation 3 -pelikonsoliin, jolloin kuntopyörä toimii yhtäaikaisesti sekä peliohjaimena että kuntoiluvälineenä.

Cyberbike 2 -paketissa on tyylikkään kuntopyörän lisäksi myös Cyberbike 2 -peli, joka vie pelaajan kiehtovalle Cyclo-planeetalle ekokansalaisen rooliin. Luvassa on jopa 18 erilaista pelitasoa, jotka sijoittuvat maan pinnalle, ilmaan, veteen ja maanalaisiin tunneleihin. Jokaisessa erilaisessa pelialueessa on oma kuntopyörällä ohjattava kulkuvälineensä, joten luvassa on reilusti vaihtelua ja erilaisia haasteita.

Cyberbike 2 -pelissä on kolme erilaista pelitilaa, joista tarinatilassa seikkaillaan Cyclo-planeetan eri ympäristöissä pelin haasteisiin vastaamalla. Peli palkitsee etenemisestä uusin asustein ja kulkuneuvoin.

Toisia pelaajia vastaan voidaan kisata Internet-moninpelissä, jossa kunto pistetään koetukselle muiden pelaajien kanssa. Lisäksi parhaat tulokset päätyvät moninpelin tulostaulukolle. Kuntoilupelitila haastaa pelaajan erilaisiin kuntohaasteisiin kaloreita polttavalla tavalla. Vaihtoehtoja ovat pikataival, pitkän matkan ajo ja sekamatka.

Koska peli on väkivallaton ja vaikeustaso vapaasti valittavissa, peli sopii myös perheen nuoremmille pelaajille. Pelin alaikäsuositus on 3 vuotta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Cyberbike 2 julkaistaan Suomessa PAN Vision Finlandin jakelemana ja se ilmestyy marraskuun aikana 229 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/bigbenfi
www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu