Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin langattomat ja lapsille suunnatut BuddyPhones PLAY- ja BuddyPhones DISCOVER -kuulokkeet.

Lapset ja nuoret nauttivat musiikista siinä missä aikuisetkin. Lasten vauhdikkaat temmellykset kuitenkin tuovat omat haasteensa kuulokkeiden käyttöön. Lapset eivät myöskään osaa vielä hillitä musiikin äänenvoimakkuutta samalla tavalla kuin aikuiset. BuddyPhones-kuulokkeet ratkaisevat kaksi ongelmaa kerralla. BuddyPhones-kuulokkeet huolehtivat äänenvoimakkuuden automaattisesta rajoittamisesta lapsille turvallisesti. Samalla kuulokkeet kestävät menoa ja meininkiä aikuisille suunnattuja kuulokkeita paremmin.

Älypuhelimet, tablettilaitteet ja erilliset musiikkisoittimet tuovat iloa ja energiaa ikään katsomatta. Musiikki kulkeekin mukana helpommin kuin koskaan ennen. Perinteiset kuulokkeet eivät kuitenkaan rajoita äänenvoimakkuutta millään tapaa. Näinpä pienet lapset saattavat tahattomasti kuunnella musiikkia liian kovalla, mikä voi vahingoittaa kuuloa jopa pysyvästi. Myös väliaikaiset kuulohäiriöt ovat hyvin tavallisia ja sivuäänineen todella kiusallisia. BuddyPhones-kuulokkeet tarjoavat ongelmaan helpon ratkaisun.

BuddyPhones PLAY
BuddyPhones PLAY -kuulokkeet tuovat langattoman Bluetooth-tekniikan lastenkuulokkeisiin. Näin roikkuvat johdot ja niiden takertuminen vaatteisiin tai huonekaluihin ovat historiaa. Kokoontaitettavan rakenteensa ansiosta PLAY-kuulokkeet kulkevat helposti mukana pienessä tilassa. Ne rajoittavat äänenvoimakkuutta neljällä eri asetuksella. Taaperotila rajaa äänenvoimakkuuden maltilliseen 75 desibeliin, kun taas vähän vanhemmat lapset voivat kuunnella musiikkia enimmillään 85 desibelin voimakkuudella.

Lentokoneessa ja muissa kulkuvälineissä matkustamiseen tarkoitettu matkustustila rajoittaa äänenvoimakkuuden 94 desibeliin. Näin musiikki kuuluu kulkuneuvon oman äänen yli tekemättä väliaikaisessa kuuntelussa haittaa kuulolle. Neljäs ääniasetus on erityinen opiskelutila, joka korostaa puhe- ja lauluääntä. Tämä auttaa lasta oppimaan ja parantamaan kommunikaatiotaitoja sekä edistämään kielellisten taitojen kehitystä.

Kuulokkeiden 14 tunnin akunkesto puolestaan riittää pidempiinkin kuunteluhetkiin, eikä kuulokkeita tarvitse olla jatkuvasti lataamassa. Eikä hätä yllätä, vaikka kuulokkeiden akku olisi tyhjä, sillä BuddyPhones PLAY -kuulokkeet toimivat myös johdollisina kuulokkeina. BuddyPhones PLAY -kuulokkeet ovat saatavana neljällä eri värivaihtoehdolla. Lisäksi mukaan kuuluu neljä arkillista värikkäitä tarroja kuulokkeiden räätälöintiin.

BuddyPhones DISCOVER
BuddyPhones DISCOVER -kuulokkeet tarjoavat edullista, mutta kestävää kuuntelunautintoa ikään katsomatta. Muiden BuddyPhones-kuulokkeiden tapaan myös DISCOVER-mallit sisältävät äänenvoimakkuuden rajoittimen, joten musiikinkuuntelu on niillä turvallista. Langallisten kuulokkeiden korvakupit ovat pehmeää, hypoallergeenista materiaalia, joten ne sopivat hyvin myös herkälle iholle.

Lisäksi 3,5 millimetrin stereoliitännällä jaettava BuddyCable-kaapeli mahdollistaa kaksien BuddyPhones-kuulokkeiden liittämisen samaan äänilähteeseen. Näin esimerkiksi perheen sisarukset voivat kuunnella musiikkia yhtäaikaa yhdestä äänilähteestä kaksilla kuulokkeilla.

BuddyPhones DISCOVER -kuulokkeet ovat saatavana kahdella eri värivaihtoehdolla. Kuulokkeiden mukana tulee runsaasti erilaisia tarroja, joiden avulla kuulokkeita voi koristella haluamallaan tavalla.

Saatavuus ja hinnoittelu
BuddyPhones PLAY- ja BuddyPhones DISCOVER -kuulokkeet ovat saatavana välittömästi 54,95 ja 12,95 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3ABuddyPhone%3ABuddyPhones%24
www.onanoff.com
https://youtu.be/i1Y4wPewSO0 (esittelyvideo)
http://bit.ly/2tbeTVA (kuvia)

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.

onanoff
Perustajat Petur Olafsson ja Yvonne La Mather yhdistivät voimansa tuotesuunnittelussa ja käytännön tarpeissa luodakseen tuotteita, jotka ovat hyödyllisiä lapsille. Peturin perfektionismi yhdistyy täydellisesti Yvonnen äidinvaistoihin ja ymmärrykseen ominaisuuksista, jotka vetoavat lasten vanhempiin. Vuonna 2014 perustettu onaonff on kuluttajaelektroniikkaan keskittynyt muotoilu- ja tyylibrändi, jonka nimi viittaa kaikenlaiseen elektroniikkaan – nimellisesti on- ja off-kytkimiin.

Onanoff suhtautuu intohimoisesti ongelmanratkaisuun ja muotoiluun, valmistaen käytännöllisiä ja tyylikkäitä tuotteita, jotka sopivat nykyaikaiseen elämäntyyliin. Onanoff saa innoituksensa pohjoismaisista arvoista, jotka yhdistyvät aasialaiseen harmoniaan ja käytännöllisyyteen. Lisätietoja osoitteesta www.onanoff.com.