Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti, että suosittu ja ilmaiseksi ladattava Brawlhalla-taistelupeli saa runsaasti lisäsisältöä Battle Pass -kausikortin voimin.

Battle Pass sisältää 12 viikon mittaisen ensimmäisen pelikauden, joka vie pelaajat synkälle Demon Islandin alueelle. Saari sisältää reilusti uutta varusteistoa kerättäväksi, jotka ovat tuttuun tapaan jaettu sekä ilmaiseksi kerättävään että pelirahalla ostettavaan sisältöön. Demon Island on väylä demonien valtakuntaan. Samalla se on taistelukenttä, jossa päivä ja yö ovat sopusoinnussa.

Legendaarinen demonimorsian Hattori on kuin kotonaan demonisaaren maisemissa ja hän esiintyykin siellä hurjimmassa muodossaan. Pelaajalle on tarjolla peräti 85 tasoa Brawlhalla-teemaista sisältöä, joka keskittyy pahojen Oni-henkien, kadonneiden sielujen ja muiden henkiolentojen teeman ympärille. Viimeisen tason läpäistyään pelaajalle on luvassa palkinnoksi Hattorin eeppinen hahmoskini.

Pelaajan edistymistä mitataan erinäisin haastein, jotka on jaettu sekä yleisiin että päivä- ja viikkokohtaisiin haasteisiin. Joka päivä pelaaja saa uuden haasteen ja näitä voi varastoida kerrallaan jopa kolme erilaista. Pelaaja voi myös kierrättää olemassa olevia päivähaasteita vaihtamalla ne toiseen haasteeseen. Viikoittaiset haasteet tulevat pelattavaksi uuden viikon alussa ja ovat suoritettavissa aina koko kauden päättymiseen asti. Halutessaan pelaajat voivat kiirehtiä läpi tasojen. Tason ohitus maksaa 35 Mammoth-kolikkoa.

Tasoissa etenemisessä on luvassa palkintoja, joihin lukeutuvat uudet avatar-hahmot, värivaihtoehdot, aseskinit, härnäyseleet (tauntit) ja sidekick-hahmot.

Halutessaan pelaaja voi ostaa Gold Battle Pass -kausikortin, jolloin kaiken Demon Island -saaren pelisisällön saa heti käyttöönsä. Lisäksi Gold Battle Pass -kausikortin ostajat saavat lisää viikoittaisia pelihaasteita suoritettavaksi.

Battle Pass -kausikortti on ostettavissa suoraan pelin omasta kauppapaikasta.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 45 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Lisätietoja
www.brawlhalla.com
http://bit.ly/2CRy7Ed (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.