Suomalainen peli- ja animaatiostudio Nopia julkaisi aiemmin syksyllä maailmanlaajuisesti ensimmäisen pelin, jonka sankarina on tosielämän radio-DJ. Tämä mobiilipeli on nyt päivittynyt ja saanut pelihahmoikseen YouTube-hiteistään tutun bilepoikabändi Portion Boysin.

Portion Boys on miljoonia näyttökertoja YouTubessa kerännyt hullutteluun ja hauskanpitoon keskittynyt suomalainen poikabändi. Ryhmä kiertää ahkerasti ympäri Suomea ja on tunnettu vauhdikkaista live-esityksistään. Pelissä Portion Boys täydentää pelin juonta ja on mukana pelin tiimellyksessä useaan otteeseen.

”Tämä on meille aivan mahtavaa. Emme uskoneet, että mobiilipeliin pääseminen olisi koskaan mahdollista. Tämä on tosi siistiä!”, kommentoivat Portion Boysin jäsenet.

Pelin muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa viikoittainen tulostaulu ja pelin sisäinen kauppa, josta voi hankkia päähahmo Okulle upeita asusteita.

Oku Game – DJ Runner
Oku Game – DJ Runner on retrotyylinen mobiilipeli, jossa pingotaan pitkin Helsingin katuja ilkeitä ninjoja ja kärttyisiä mummoja väistellen. Tavoitteena on ehtiä dj-keikalle ajoissa. Pelissä voi kerätä lisäpisteitä poimimalla reitiltä cd-levyjä ja kivuta tulostaulukon kuninkaaksi. Hauskoista minipeleistä saa lisäpisteitä ja ne avaavat myös lisää pelin tarinaa. Matkan varrella apuaan tarjoavat Okun ystävät musiikkimaailmasta, kuten jäsenet suosituista eurodance-yhtyeistä Movetron ja Chorale.

Eurodance on tekemässä musiikkilajina paluuta kaikkialla Euroopassa. Varsinkin keikkayleisö on löytänyt 90-luvun uudelleen jo jonkin aikaa sitten. Myös nuoremmat sukupolvet ovat löytäneet vanhat tähdet uudestaan. Oku Luukkainen on Suomessa Eurodance-skenen kestosuosikki, joka on viikoittaisen radio-ohjelmansa lisäksi ollut mukana monissa Eurodance-kappaleissa. Näistä viimeisimpänä tämän vuoden 7300 päivää -hittibiisi, jota on katsottu YouTubessa jo lähes 2,5 miljoonaa kertaa.

Oku Game – DJ Runner on nyt saatavana lähes maailmanlaajuisesti App Storesta ja Google Playsta.

Lisätietoa
www.nopia.fi
https://apps.apple.com/app/id1475885860 (Apple App Store)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nopia.okugame (Google Play)
https://youtu.be/CxBq9sK2W5U (trailerivideo)
http://bit.ly/2kgAcE9 (kuvia)

Nopia / Felicia Prehn, 044 9508119, felicia@nopia.fi
Oku Luukkainen, 050 3806138, oku.luukkainen@bauermedia.fi

Nopia
Porilainen Nopia Oy aloitti animaatiostudiona vuonna 2010. Olemme työstäneet videoita, animaatioita ja mainoksia yrityksille ja tuotemerkeille, kuten Mercedes Benz, Mountain Dew, Wolfenstein, Alias ja Lumo Stars. Olemme tehneet myös visuaalisia tehosteita Hollywood-elokuviin. Olemme kehittäneet useita mobiilipelien prototyyppejä vuodesta 2015 lähtien ja tehneet musiikkivideoita esimerkiksi norjalaiselle EDM-kokoonpano Pegboard Nerdsille.