Boston Distribution tuo myyntiin laadukkaat luujohdinteknologiaan perustuvat AfterShokz Xtrainerz -luujohdinkuulokkeet. Ne ovat vesitiiviit ja sisältävät oman yhdysrakenteisen musiikkisoittimen runsaalla muistilla.

Kestävyysliikunnassa yksi vaativimpia asioita on siihen kuluva aika. Olipa kyseessä maratonjuoksu tai sen vaativampi sisarlaji triathlon, aikaa suorittamiseen kuluu helposti tuntikausia. Pitkänkin keston saa kuitenkin sujuvammin kulumaan, kun liikuntaseuraksi ottaa musiikkia, podcast-lähetyksen tai äänikirjan. On myös tutkittu, että musiikinkuuntelu lieventää kivuntunnetta. Näin itselle mieluisan musiikin kuuntelu tekee raskaasta suorituksesta vähemmän raskasta.

Luujohdinteknologiaa hyödyntävät AfterShokz Xtrainerz -kuulokkeet ovat myös vesitiiviit. Tämän ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti triathlon- tai uintisuorituksen seuraksi sekä suolaisessa että makeassa vedessä. Suolavesi ja hiki ovat yleensä haitallisia kuulokkeille aiheuttaen näille korroosiota ja siten ne hajoavat ennen pitkää. AfterShokz Xtrainerz -kuulokkeet on suojattu tehokkaasti tätä vastaan. Kuulokkeet on myös testattu 72 tuntia kestävässä suolavesitestissä, josta kuulokkeet selvisivät ilman ongelmia tai toimintojen heikentymistä.

Kuulokkeiden oman neljän gigatavun tallennustilan ja sisäisen musiikkisoittimen ansiosta erillistä puhelinta ei äänentoistoon tarvita. Neljän gigatavun muistiin mahtuu jopa 1 200 musiikkikappaletta tai tuntikaupalla äänikirjoja ja podcasteja. Tämän ansiosta älypuhelinta ei tarvitse ottaa mukaan lenkille tai uimaan lähtiessä.

Kevyestä ja joustavasta titaanista valmistetut AfterShokz Xtrainerz -luujohdinkuulokkeet kulkevat vaivatta mukana. Ainutlaatuisen kiinnityksensä ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä vauhdikkaassakin liikkeessä. Luujohdinteknologian ansiosta kuulokkeet eivätkä myöskään peitä ulkoisia ääniä, kuten liikennettä, joten niiden käyttö on turvallista kaikenlaisessa ympäristössä.

Virtansa AfterShokz Xtrainerz -luujohdinkuulokkeet saavat akusta, joka tarjoaa virtaa täydellä latauksella jopa kahdeksaksi tunniksi. Täyteen akku latautuu puolessatoista tunnissa, mutta jo vartin pikalataus takaa riittävästi virtaa lyhyemmälle harjoituskerralle.

Hinta ja saatavuus
Langattomat AfterShokz Xtrainerz -luujohdinkuulokkeet ovat saatavana mustana, harmaana, sinisenä ja punaisena 169 euron hintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
OpenSwim
www.boston.fi
https://youtu.be/CwhLyJfuOWw (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/BogRW2WbLLc (esittelyvideo 2)
http://bit.ly/2l4fGXy (kuvia)

AfterShokz
AfterShokz tuo patentoidun luujohtumistekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta AfterShokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien AfterShokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat ensisijaisessa roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.aftershokz.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.