Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja ja pelijulkaisija, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille ajopelin, jossa istahdetaan maailman ihailluimman italialaisen automerkin rattiin.

ferrari

Maailmassa ei liene yhtään toista niin kuuluisaa hevosaiheista logoa kuin maailmankuulun Ferrari-automerkin takajaloillaan uljaasti seisova hevonen. Myös nimen Ferrari on kuullut jokainen urheiluautoista mitään tietävä ja tähän nimeen sisältyykin aimo annos mielikuvia tyylikkyydestä, laadusta ja tietysti nopeudesta.

Test Drive: Ferrari Racing Legends vie pelaajat näiden äärimmäisen upeiden ja hevosvoimaisten italialaisorhien maailmaan, tarjoten vauhdikkaan ja visuaalisesti hohdokkaan ajopelikokemuksen kaikilla herkuilla. Pelin kehityksestä vastaa aiemmista ajopeleistä (mm. Need for Speed SHIFT 1 ja 2) tunnettu Slightly Mad Studios.

Test Drive: Ferrari Racing Legends on kaikkien aikojen vaikuttavin Ferrari-lisensoitu pelikokemus. Ylellisen automerkin historiaa käydään läpi peräti 51 erilaisella Ferrarilla eri vuosikymmenten varrelta. Matkan varrella nähdään monenlaisia klassikoita, kuten Ferrarin maineen luoneita malleja, jotka tekivät merkin tunnetuksi GT- ja F1-ajoluokissa.

Eri mallit ovat tarkkaan mallinnettuna, niin sisältä kuin ulkopuoleltakin. Aidon nahan tuoksun voi miltei haistaa peliohjaimen äärellä. Niin ikään ajokkien äänet ovat ehtaa tavaraa, aitoa fysiikanmallinnusta unohtamatta. Autoherkuttelu nouseekin aivan omiin sfääreihinsä aidon Ferrarin ratissa.

Pelin kymmeniä eri automalleja pääsee testaamaan peräti 36 erilaisella kisaradalla vuosien varrelta. Vaikeustasoa löytyy helposta todella haastavaan ja pelin eri ajoavusteet ovat säädettävissä monipuolisesti kuskin taitojen mukaisesti. Kokonaisuuden viimeistelee maksimissaan kahdeksan pelaajan moninpeli, jossa mittaa voi ottaa myös muista pelaajista.

Saatavuus ja hinnoittelu
Test Drive: Ferrari Racing Legends julkaistaan 28. kesäkuuta PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille 64,95 ja 44,95 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.bigben-interactive.co.uk/produit/game/id/4942

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu