Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming (www.astrogaming.com) tarjoaa pelaajille huippuluokan äänentoistoa neljännen sukupolven pelikuulokkeillaan.

Kehua ja ylistystä niin kriitikoilta kuin pelaavalta yleisöltäkin saaneet langattomat ASTRO A50 -pelikuulokkeet on päivitetty uudelle tasolle. ASTRO A50 Wireless + Base Station -kokonaisuus sisältää hifitason langattomat pelikuulokkeet sekä erillisen lataus- ja liitäntätelakan. Huippuluokan äänentoisto, laadukas mikrofoni ja vaikuttava suorituskyky tekevät kuulokesetistä laatua huokuvan kokonaisuuden, joka nostaa pelaamisen uudelle tasolle.

”ASTRO A50 -kuulokkeet ovat yksi halutuimmista pelikuulokkeista niiden laadukkaan äänentoiston, käyttömukavuuden ja kestävyyden ansiosta. Eikä tule unohtaa monipuolista liitettävyyttä ja kuulokkeiden päivitettävyyttä”, kommentoi ASTRO Gamingin markkinointipäällikkö Aron Drayer. ”Uudistettu ASTRO A50 on päivittynyt kaikkien näiden ominaisuuksien osalta. Se tarjoaa pelaajien ulottuville huipputason teknologian ja auttaa heitä suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla pelistä riippumatta.”

Ammattipelaajien, striimaajien ja pelikehittäjien kanssa yhteistyössä kehitetty ASTRO A50 Wireless + Base Station on suunniteltu pelaamisen ehdoilla. Äänenlaadun ohella huomiota on kiinnitetty mahdollisuuksiin räätälöidä omaa ääniprofiilia ASTRO Command Center -ohjelmiston avulla. Neljännen sukupolven ASTRO A50 -kuulokkeet on optimoitu monipuolisille 3D-tilaäänille pelialustasta riippumatta. Laadukkaat kuulijan ympäröivät 3D-tilaäänet ovat vihdoin mahdollisia myös pelikonsolien kanssa liitäntätelakan optisen sisääntulon ansiosta.

ASTRO A50 -pelikuulokesetti on tehty käytöltään miellyttäväksi ja monipuolisesti säädettäväksi. Uusittu lataus- ja liitäntätelakka takaa selkeän ja viiveettömän ääniviestinnän ilman yhteysongelmia. Yhdysrakenteisen ASTRO MixAmp -mikserin avulla äänentason säädöt on helppo asettaa mieleisekseen ja löytää oikeanlainen tasapaino peli- ja keskusteluäänien kanssa. Kuulokekokonaisuutta voi räätälöidä entistä monipuolisemmin erillisellä ASTRO A50 Mod Kit -lisäpaketilla. Se sisältää keinonahkavalmisteisen pääpannan ja nahkaiset korvapehmikkeet, jotka on helppo vaihtaa alkuperäisten tilalle. Nämä tarjoavat lisämukavuutta ja vähentävät kuulokkeiden ulkopuolista melua.

ASTRO Command Center -ohjelmisto mahdollistaa tarkemman ääniasetusten hallinnan, josta on apua esimerkiksi pelien suoratoistossa. Ohjelmistossa on kolme valmista esiasetusta, jotka kukin tarjoavat erilaiset ääniasetukset pelaamista, striimaamista ja elokuvien katseluakin varten. Käyttäjä voi itse luoda, muokata, tallentaa ja jakaa omia ääniprofiileja erilaisia käyttöolosuhteita, mieltymyksiä ja tilanteita varten. ASTRO Command Center -ohjelmisto on saatavilla Xbox One-, Windows- ja iOS-käyttöjärjestelmille.

Hinta ja saatavuus
Langaton ASTRO A50 + Base Station -pelikuulokesetti on saatavana Xbox One/PC- ja PlayStation 4/PC-yhteensopivina versioina 319 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.astrogaming.com/en-eu/products/headsets.html
https://youtu.be/sMogNh7FzKc (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/FKKB71LNFKQ (esittelyvideo 2)
http://bit.ly/2W9EYl4 (kuvia)

ASTRO Gaming
ASTRO Gaming valmistaa korkeatasoisia pelaamiseen liittyviä oheislaitteita, joiden käyttäjinä ovat ammattipelaajat, peliliigat ja huippulaatua vaativat harrastajat. ASTRO Gaming -tuotteet tunnetaan pelikeskeisestä teknologiasta ja tekniikkavetoisista ratkaisuista, jotka nauttivat kasvavasta suosiosta peliyhteisöissä ympäri maailman. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.astrogaming.com/en-eu.