Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming on luonut yhteistyössä Timbuk2:n kanssa oman reppumalliston pelaajien tarpeisiin.

Yhteistyössä luodut pelireput on kehitetty erityisesti liikkuvan ja matkustavan pelaajan tarpeisiin. Kestävyys, keveys, tyyli ja käytännöllisyys ovat avainasemassa pelirepuissa. ASTRO Gamingin ja Timbuk2:n reput ovat myös erinomainen valinta sosiaalisen median sisällöntuottajille ja kilpapelaajille, joiden mukana pelilaitteet ja muu elektroniikka kulkevat mukana missä ja milloin tahansa.

Timbuk2 x ASTRO Collection -reppumallisto koostuu kahdesta vaihtoehdosta. Näitä ovat perinteinen BP-35-pelireppu paljon liikkuvalle pelikonsoli- tai tietokonepelaajalle sekä pienikokoisempi CS-03-olkareppu, joka on suunnattu erityisesti Nintendo Switch -käsikonsolilla pelaavalle tai muita mobiilipelejä pelaavalle käyttäjälle.

BP-35-pelireppu on valmistettu vettähylkivästä ja kestävästä materiaalista. Repussa on pehmustetut lokerot pelilaitteille ja sen sisuksiin mahtuu jopa kaksi 16-tuumaista kannettavaa tietokonetta. Pehmustetut ja säädettävät olkahihnat tekevät käytöstä miellyttävää eri kokoisille käyttäjille. Monipuolisten ja erikokoisten säilytystaskujen ansiosta reppuun on helppo pakata tarvittavat varusteet. Erillisiin verkkotaskuihin on helppo säilöä johdot ja laturit sekä muut pienemmät esineet ja tarvikkeet. Lisäksi repussa on kaksi sivutaskua juomapulloille sekä kiinnityslenkit muille tavaroille.

Pienikokoinen vaivatta olan ja rinnan yli puettava CS-03-olkareppu on kätevä matkakumppani silloin, kun kannettavaa tavaraa on vähän. Repussa on riittävästi tilaa mukana kulkevalle käsikonsolille ja pelimuistikorteille sekä tarvittaville johdoille ja latureille. Olkarepussa yhdistyy kestävyys ja tyylikkyys vaivattomuuteen ja keveyteen.

Hinta ja saatavuus
Timbuk2 x ASTRO Collection -reppumalliston BP-35-pelireppu ja CS-03-olkareppu ovat saatavilla 199 ja 79 euron suositushintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.astrogaming.com/en-eu/products/gear.html
https://youtu.be/gLuxp_Rix10 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh7om84ePX469Ztng-g?e=cZ6kgG (kuvia)

ASTRO Gaming
ASTRO Gaming valmistaa korkeatasoisia pelaamiseen liittyviä oheislaitteita, joiden käyttäjinä ovat ammattipelaajat, peliliigat ja huippulaatua vaativat harrastajat. ASTRO Gaming -tuotteet tunnetaan pelikeskeisestä teknologiasta ja tekniikkavetoisista ratkaisuista, jotka nauttivat kasvavasta suosiosta peliyhteisöissä ympäri maailman. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.astrogaming.com/en-eu.