Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti uusien Xbox Series -pelikonsoleiden julkistamisen myötä myös syksyn odotetuimpiin peleihin lukeutuvan Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipelin uuden julkaisupäivän.

Viikingit suosittuun pelisarjaan tuova Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli julkaistaan samaan aikaan uusien Xbox Series X- ja Xbox Series S -pelikonsolin kanssa eli 10. marraskuuta 2020 aiemmin ilmoitetun 17. marraskuuta sijaan.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Watch Dogs Legion ottaa varaslähdön ja julkaistaan hieman aikaisemmin 29. lokakuuta 2020. Tietokoneille sekä nykyisen että tulevan sukupolven pelikonsoleille julkaistava toimintatrilleri on samalla yksi ensimmäisistä Xbox Series -pelikonsolien peleistä.

Kummatkin pelit hyödyntävät uuden konsolisukupolven laitteiden tehoja ja tuovat pelit 60 ruudun päivitysnopeudella ultrateräväpiirtoiselle 4k-tarkkuudelle Xbox Series X -pelikonsolilla.

Smart Delivery -teknologian ansiosta nykyiselle konsolisukupolvelle ostetut Assassin’s Creed Valhalla- ja Watch Dogs Legion -pelit siirtyvät myös uuden sukupolven konsolille. Näin pelaaja voi ostaa ja aloittaa pelin Xbox One -konsolilla ja jatkaa peliä myöhemmin Xbox Series X- tai Xbox Series S -konsolilla.

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan 10. lokakuuta 2020 Xbox Series X-, Xbox Series S-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli tulee saataville UPLAY+- ja Stadia-pelipalveluihin.

Watch Dogs Legion julkaistaan 29.10.2020 Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli tulee saataville UPLAY+- ja Stadia-pelipalveluihin. Peli julkaistaan myöhemmin Xbox Series X- ja Xbox Series S -pelikonsoleille.

Molemmat pelit julkaistaan myös PlayStation 5 -pelikonsolille sen vielä vahvistamattoman julkaisun yhteydessä.

Assasssin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed/valhalla
https://bit.ly/2y0c2EN (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.