EcoFlow Blade

Boston Group tuo huhtikuussa myyntiin ainutlaatuisen älykkään EcoFlow Blade -robottiruohonleikkurin, EcoFlow Glacier -matkajääkaappipakastimen ja EcoFlow Wave 2 -ilmastointilaitteen.

Erityisesti kannettavista latausasemistaan ja helposti siirrettävistä aurinkopaneeleistaan tunnettu EcoFlow laajentaa tuotevalikoimaansa älykkäisiin sähkökäyttöisiin kodin apuvälineisiin. Kaikki kolme uutuuslaitetta perustuvat EcoFlown erinomaiseen älylaitteiden ja sähkötekniikan osaamiseen, joten laitteet hyödyntävätkin uusinta akkutekniikkaa. Ne ovat monipuolisesti ladattavia ja puhelinsovelluksella ohjattavia älylaitteita.

EcoFlow Blade

EcoFlow Blade on maailman ensimmäinen älykäs robottiruohonleikkuri, jolle ei tarvitse määrittää minkäänlaisia fyysisiä rajoja. Se ei tarvitse rajanauhoja tai mitään muitakaan fyysisiä rajoituksia. Käyttäjät voivat asettaa virtuaaliset rajat helposti EcoFlow-sovelluksen avulla ja nurmikon leikkaamiseen voi ryhtyä heti käyttöönoton jälkeen.

Markkinoiden ensimmäinen kolmen anturin X-Vision-tunnistustekniikka yhdistää LiDAR-, RTK- ja kameratekniikat tekoälyyn. EcoFlow Blade suunnittelee kulkureittinsä automaattisesti jopa kahden senttimetrin tarkkuudella jättämättä matkalleen leikkaamattomia alueita. Se osaa myös älykkäästi tunnistaa ja väistää esteitä. Se ei jumitu esteisiin tai epätasaiseen maastoon, vaan osaa suunnitella reittinsä uudelleen automaattisesti. EcoFlow Blade -robottiruohonleikkurissa on poikkeuksellisen suuret renkaat, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen liikkuvuuden. Laite voi myös leikata laajan, peräti 3 000 neliömetrin alueen.

Erikseen hankittavalla EcoFlow Lawn Sweeper Kit -lisälaitteella EcoFlow Blade voi myös lakaista nurmikon leikkuun aikana ja kerätä lehdet, roskat ja pienet oksat automaattisesti säiliöönsä.

EcoFlow Glacier

EcoFlow Glacier on maailman ensimmäinen kannettava ja älykäs matkajääkaappipakastin, jossa on integroitu jääpalakone sekä erikseen hankittava ja vaihdettava akku. Se on täydellinen valinta retkeilyyn, automatkailuun ja mökkeilyyn.

Kylmätilassa on kaksi eri osiota, joiden yhteiskapasiteetti on 38 litraa. Molemmat osiot on varustettu erillisellä lämpötilan säädöllä, joten niitä voi käyttää samanaikaisesti eri lämpötiloja tarvitseville tuotteille. Lämpötilan voi säätää molempiin osioihin +10 ja -25 Celcius-asteen välille. Näin toinen osio voi toimia jääkaappina ja toinen pakastimena tai molemmat osiot samoina. Kylmätilan lisäksi laitteessa on erillinen ja erittäin tehokas jääpalakone, joka voi valmistaa 18 lieriön mallista jääpalaa vain 12 minuutissa.

Arkkumaista jääkaappipakastinta on helppo kuljettaa ja siirtää irrotettavien kahvojen ja renkaiden avulla. Se kuluttaa sähköä vain 0,3 kilowattituntia vuorokaudessa toimiessaan jääkaappina ja vain 0,7 kilowattituntia vuorokaudessa toimiessaan pakastimena. Erikseen hankittava ja vaihdettava akku mahdollistaa jopa 24 tunnin käytön yhdellä latauksella.

EcoFlow Wave 2

Kannettava EcoFlow Wave 2-ilmastointilaite tarjoaa viilentävää helpotusta kuumina kesäpäivinä ja lämmittää syksyn kylminä aikoina. Laite on suunniteltu erityisesti tiloihin, joissa ilmastointijärjestelmää ei ole, kuten esimerkiksi mökeille, telttailuun, asuntovaunuihin ja muihin vastaaviin paikkoihin. Laite tarjoaa käyttäjälle miellyttävän, rauhallisen ja hiljaisen ilmankierron.

EcoFlow Wave 2 -ilmastointilaite pystyy helposti viilentämään 1 500 watin (5 100 BTU) jäähdytystehollaan tai lämmittämään 1 800 watin (6 100 BTU) lämmitystehollaan noin 10 neliömetrin tilan. Lisäksi sen monipuolinen toiminnallisuus mahdollistaa käytön myös kosteudenpoistajana, ilmankostuttimena ja puhaltimena. Kompakti muotoilu ja kiinteät pyörät tekevät laitteesta erittäin helpon siirtää paikasta toiseen. Lisäksi jäähdytystilassa ilmastointilaite ei tarvitse lainkaan putkea vedenpoistoon, vaan se haihduttaa itse kaiken poistoveden. Lämmitystilassa vedenpoistoputkia tarvitaan ja niitä on saatavana kätevästi lisävarusteina.

Laite on erittäin energiatehokas. Erikseen hankittava ja vaihdettava akku mahdollistaa jopa kahdeksan tunnin käytön yhdellä latauksella.

Hinta ja saatavuus

EcoFlow Blade, EcoFlow Glacier ja EcoFlow Wave 2 tulevat myyntiin huhtikuussa 2 999, 1 199 ja 1 199 euron kuluttajahinnoin. EcoFlow Glacierin ja EcoFlow Wave 2:n mukana ei toimiteta akkua vakiona, vaan ne ovat hankittavissa erikseen 299 ja 899 euron kuluttajahintoihin. EcoFlow Lawn Sweeper Kit -lisälaite tulee myyntiin 799 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.vempaimet.fi/ecoflow/
www.boston.fi
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viPMLhYQfL3k5yBA4gg?e=NzxhZq (kuvia)

EcoFlow

EcoFlow on perustettu vuonna 2017. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja luoda älykkäitä ja tehokkaita energian varastointiin liittyviä tuotteita. Näin se antaa ihmisille ja yhteisöille mahdollisuuden kannettavaan, puhtaaseen ja luotettavaan sähkönsyöttöön kaikkialla. Lisätietoja osoitteessa www.ecoflow.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.