Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt The Legend of Zelda: Skyward Sword -pelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä.

Vain Wii-pelikonsolille saatava The Legend of Zelda: Skyward Sword sisältää kaikki pelisarjalle ominaiset elementit sekä uuden tavan pelata Wii Plus -ohjaimella. Pelissä on upea tarina, mielikuvituksellinen maailma, eikä myöskään pulmanratkontaa ole unohdettu. Upeasti sävelletyt musiikit kruunaavat kokonaisuuden.

Pelin ainutlaatuisen graafisen ulkoasun perusteella voisi sanoa, että The Legend of Zelda: Skyward Sword on kuin upea maalaus, joka hämmästyttää katsojaansa yhä uudestaan. Uusin Zelda-seikkailu kuuluu Nintendon tähän mennessä suurimpiin Wii-pelijulkaisuihin.

”Uusin Zelda julkaistiin sopivasti joulumarkkinoille ja se otettiinkin perheissä avosylin vastaan. Jo 25 vuoden ikään päässyt Zelda-pelisarja uusiutuu kerta toisensa jälkeen ja siksi sen fanit jatkavat uskollisesti Zelda-seikkailujen parissa”, kommentoi Nintendoa maahantuovan Amo Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Minna Kaivola.

Lisätietoja pelistä osoitteessa:
www.nintendo.fi/wii/pelit/top10/the-legend-of-zelda-skyward-sword

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordic Softsales, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Niklas Wikblad
+46 – 70 – 975 9965
nwikblad@ea.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi