Ammattikäyttöön sopivien mobiilitietokoneiden ja viivakoodituotteiden markkinajohtaja, Zebra Technologies Corporation (www.zebra.com) on julkaissut Zebra TC25 -älypuhelimen. Sen monipuolisuus, kestävyys, akunkesto ja muut ammattikäyttöön sopivat ominaisuudet ovat omaa luokkaansa.

Erityisesti kaupan ja kuljetusalan ammattilaisten tuottavuuden mullistavassa älypuhelimessa on sisäänrakennettu viivakoodinlukija. Siksi Zebra TC25 on erinomainen liikkuva työkalu esimerkiksi myymälä-, varasto- ja kuljetuskäyttöön. Sen avulla on helppo skannata viivakoodeja ja käyttää älypuhelinsovelluksia samaan aikaan Suomen haastavissa olosuhteissa. Viivakoodinlukija on myös tavallista kameraa huomattavasti tarkempi ja nopeampi.

Zebra TC25 -älypuhelimessa on paljon merkittäviä etuja kuluttajien älypuhelimiin, tablettilaitteisiin tai kynään ja paperiin verrattuna. Myymälä- ja varastohenkilökunta sekä kuljetusalan ammattilaiset arvostavat kestävää rakennetta ja koko työpäivän kestävää akkua. Älypuhelin kestää vettä, pölyä, iskuja, kuumuutta ja kylmää, koska se on tehty armeijatason tiukkojen suojastandardien mukaisesti. Se on myös riittävän tehokas uusimpiinkin yrityssovelluksiin, työn seurantaan, navigointiin ja viestintään. Näin työntekijät ovat tavoitettavissa koko ajan.

”Zebran laitteet ovat osoittautuneet erityisen luotettaviksi ja nopeiksi”, kommentoi Kaukokiidon ICT-tukitiimin Petri Virkkala. ”Zebra mahdollistaa Kaukokiidon lähetysten reaaliaikaisen käsittelyn ympäri Suomen. Tiedon mukana kuljettamisen merkitys kasvaa edelleen, joten toimiva päätelaite on tärkeä palanen Kaukokiidon toiminnassa.”

Zebra TC25 sopii tietysti myös hyvin siisteihin sisätöihin ja kotikäyttöön. Esimerkiksi laskuissa olevien viivakoodien luku sujuu nopeasti ja vaivatta haastavissakin paikoissa. Älypuhelin käyttää Android Nougat -käyttöjärjestelmää, joten siihen voi ladata samat sovellukset kuin tavallisiin kuluttajapuhelimiinkin.

Zebra TC25 toimii myös radiopuhelimen tavoin nappia painamalla. Näin pikaviestintä onnistuu nopeasti Zebra-puhelinten välillä keskenään sekä lisäksi iPhone-, iPad- ja Android-mobiililaitteiden välillä.

Zebra TC25 -älypuhelimeen on valmiiksi ladattu Zebra DataWedge -sovellus, jolla viivakoodeja voi lukea ja siirtää suoraan olemassa oleviin sovelluksiin ilman uudelleenohjelmointia. Zebraan voi lisäksi hankkia Zebra OneCare SV- ja LifeGuard for Android -palvelu- ja tietoturvapaketit, jotka pidentävät laitteen käyttöikää, parantavat tietoturvaa ja säästävät siten kokonaiskuluissa.

Zebra tarjoaa myös täydellisen valikoiman lisävarusteita, joihin kuuluvat käsihihna, kotelo, paikalleen napsahtava lisäakku, käden rasitusta vähentävä liipaisukahva ja usean laitteen lataustelineet.

Saatavuus ja hinnoittelu
Älypuhelimen ja viivakoodilukijan yhdistävä Zebra TC25 tulee saataville välittömästi. Marraskuussa 2017 tuli myyntiin Zebra TC20, joka on ominaisuuksiltaan muuten sama laite, mutta ilman 4G-puhelinominaisuutta. Laitteiden suositushinnat alkavat 499 eurosta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoa
https://www.zebra.com/gb/en/products/mobile-computers/handheld/tc25.html
https://youtu.be/AulXgf127_M (esittelyvideo)
http://bit.ly/2GQCGib (kuvia)

Zebra Technologies
Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA) tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa yritystoimintojen näkyvyyttä. Näin yritykset tulevat yhtä älykkäiksi ja verkottuneiksi kuin maailma niiden ympärillä. Zebran visionäärisistä laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuista saatava reaaliaikainen tieto antaa organisaatioille kilpailuedun, jota ne tarvitsevat sekä toimintojensa yksinkertaistamiseen että liiketoimintansa ja asiakkaidensa tuntemiseen. Zebra antaa liikkuville työntekijöille mahdollisuuden menestyä nykypäivän tietokeskeisessä maailmassa. Lisätietoja osoitteessa www.zebra.com.