Innovatiivisen kulutuselektroniikan jakelija, Bluebaum Oy tuo myyntiin Withings Activité Pop -rannekellon, joka seuraa aikaa ja hyvinvointia tyylikkäästi.

Withings_Activité-Pop_range

Withings Activité Pop on nuorekas ja edullinen versio aiemmin julkaistusta Activité-älykellosta. Aktiivisuutta ja muuta hyvinvointia seuraava analoginen rannekello sisältää digitaalisia älytoimintoja ja langattoman Bluetooth-yhteyden Health Mate -älypuhelinsovellukseen.

Kello on suunniteltu muotimaailman mekassa, Pariisissa. Se näkyy myös käyttäjän ranteessa, sillä yksivärinen ja kevyt ulkoasu luo ympärilleen hyvänolon hehkua. Kello on saatavana kolmella eri värillä, joita ovat taivaansininen, hain harmaa ja hiekanvaalea.

Vedenpitävän ja naarmuuntumattoman kellon mukana on urheilukäyttöön sopiva vaihdettava silikoniranneke. Kelloa ei myöskään tarvitse ladata, vaan se toimii yhdellä kelloparistolla jopa kahdeksan kuukautta.

Withings Activité Pop kykenee seuraamaan liikkumisen aktiivisuutta, kalorien kulutusta ja unen laatua. Seurattavia aktiviteetteja voivat olla kävely, juoksu ja uinti. Langattomasti älypuhelimeen liitettynä kokonaisuudesta tulee sekä huomaamaton ja helppokäyttöinen hyvinvoinnin seuraaja että henkilökohtainen valmentaja.

Withings
Withings on henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja kodin hallinnan älytuotteiden pioneeri. Ensimmäisen langattomaan lähiverkkoon liitettävän älykkään henkilövaakansa se julkisti jo yli viisi vuotta sitten. Withings-älylaitteet seuraavat ja kehittävät henkilökohtaista hyvinvointia monin tavoin. Eri älylaitteiden ja kaiken tiedon yhdistävän Health Mate -sovelluksen avulla pystytään seuraamaan mm. omaa painoa, rasvaprosenttia, sydämen sykettä, kalorien kulutusta, verenpainetta, veren happipitoisuutta, liikkumisen aktiivisuutta ja unen laatua.

Withings-älylaitteet on yhdistettävissä yhdeksi kokonaisuudeksi yhdellä helppokäyttöisellä Health Mate -älypuhelinsovelluksella. Käyttäjä voi ensin hankkia vaikkapa verenpainemittarin ja myöhemmin laajentaa kokonaisuutta aktiivisuutta seuraavalla älykellolla. Silti kokonaisuus pysyy käyttäjän hallussa yhdellä ja samalla sovelluksella. Sovelluksessa voi määritellä myös henkilökohtaisia tavoitteita. Lisäksi se muistuttaa hyvinvointia parantavista aktiviteeteista ja palkitsee suorituksista osaamismerkeillä.

Withings-älylaitteet tukevat yli sataa muuta sovellusta ja palvelua, joista tunnetuimpia lienevät RunKeeper, Endomondo ja MyFitnessPal. Withings-hyvinvointituotteet toimivat myös Applen iOS- ja Googlen Android-käyttöjärjestelmien omien terveyssovellusten kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Withings Activité Pop -rannekello tulee saataville välittömästi 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.withings.com/eu/withings-activite-pop.html
www.bluebaum.com
www.youtube.com/withings (esittelyvideoita)
http://bit.ly/1FE5cwD (tuotekuvia & White Paper älykkäistä hyvinvointituotteista)

Bluebaum Oy / Erik Motelay, erik@bluebaum.com

Bluebaum Oy
Bluebaum on suomalainen tukkuri, joka on erikoistunut innovatiivisten kuluttajatuotteiden jakeluun. www.bluebaum.com