WelcomeToParadize

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema avoimen maailman toimintapeli lähestyy zombikatastrofia ainutlaatuisesta kulmasta.

Lukemattomat zombielokuvat ja -pelit ovat viihdyttäneet viime vuosina synkillä ja kauhuntäyteisillä tarinoillaan. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää samankaltainen lähestymistapa zombeihin: ne on tuhottava, jotta ihmiskunta voi pelastua. Entäpä jos zombeista olisikin hyötyä ja ne voisi valjastaa ihmisten avuksi? Welcome to ParadiZe -pelissä kuvitteellinen teknologiayritys Tusk Group on kehittänyt ainutlaatuisen hakkerointikypärän. Sen avulla näiden epäkuolleiden olentojen toiminnat ”hakkeroidaan” eli otetaan omistajan hyötykäyttöön.

Pelin uudessa esittelyvideossa tutustaan miljardööri Jeff Tuskiin, mieheen Tuskin Groupin takana, joka on myös yksi pelin keskushenkilöistä. Jeff pistää tuulemaan niin talossa kuin puutarhassakin, eikä anna zombiuhkan häiritä elämäänsä, vaan hän kääntää zombit uhkasta mahdollisuudeksi. Toisinaan tämä vaatii kovempien työkalujen, kuten liekinheittimen, käyttöä. Toisinaan taas uhkana ovat muut ihmiset, kuten kateelliset naapurit, joiden kanssa onkin suotavaa käyttää toisenlaisia keinoja.

Ensi kuussa julkaistavasta pelistä saadaan myös demoversio ensi viikolla. PC-tietokoneille julkaistava demoversio tulee ladattavaksi Steam-palveluun Steam Next Fest -tapahtuman aikana ja on pelattavissa 29. tammikuuta ja 12. helmikuuta välisenä aikana. Demoversion myötä pelaaja voi tutustua pelin kutkuttavaan teemaan ja jännittäviin tapahtumiin täysin ilmaiseksi.

Jeff Tuskin toimintaa esittelevän videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jfWY8uu7ryw.

Welcome to ParadiZe julkaistaan 29. helmikuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicUeE11YdgsoigehBw?e=qD2S7p (kuvia & pdf-dokumentti)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.