Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) sekä kirjakustantajat Insight Editions, Aconyte ja Glénat julkaisevat yhteistyössä Watch Dogs: Legion -toimintapelin maailmaan sijoittuvia kirjoja.

Dystopista pelimaailmaa eri tavoin lähestyvät kirjat syventävät pelin maailmaa sekä sen hahmoja ja tapahtumia kukin eri tavoin.

Aconyten julkaisema Watch Dogs Legion: Day Zero -romaani kertoo salaliittoihin sekaantuvan aloittelijahakkerin tarinan. Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuvan kertomuksen ovat kirjoittaneet BAFTA-ehdokkaanakin tunnettu suosikkikirjailija James Swallow ja tieteiskirjasarjoista tuttu Josh Reynolds. Kirja julkaistaan e-kirjana 13. lokakuuta ja paperikirjana 3. marraskuuta.

Resistance Report -lähdetietokirja taustoittaa pelin maailmaa tekstin ja kuvin. Se syventää pelimaailman taustoja, teknologiaa, autoja, aseita, ryhmittymiä, alueita ja paljon muuta. Kirja onkin todellinen pakko-ostos Watch Dogs -pelien faneille, sillä kirjan avulla monet yksityiskohdat avautuvat entistä tarkemmin. Kirjan luonut Rick Barba tunnetaan yli 150 kirjan tekijänä, jotka liittyvät moniin sarjoihin, kuten Star Trek, StarCraft ja LEGO: Jurassic World. Insight Editionsin kustantama Resistance Report julkaistaan 27. lokakuuta.

Glénatin kustantama ranskankielinen Watch Dogs Legion -sarjakuva julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Sarjakuvan kertomus sukeltaa syvälle yksityisarmeijoiden, rikollisjärjestöjen ja kyberrikollisten maailmaan. Vastaansa nämä tahot saavat laajalle levittäytyneen DedSec-hakkeriporukan, joka taistelee paremman tulevaisuuden puolesta. Sarjakuva julkaistaan kaksiosaisena 54-sivuisena opuksena. Sen tarinasta vastaa maineikas Sylvain Runberg ja kuvituksesta Gabriel Germain.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series -konsoleille 10. marraskuuta ja PlayStation 5 -pelikonsoleille digitaalisesti 12. marraskuuta sekä fyysisenä 24. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
http://bit.ly/2TKXjUq (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.