Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi suositun Watch Dogs Legion -toimintapelin viimeisimmän Bloodline-lisäosan.

Bloodline on itsenäinen ja tarinavetoinen lisäosa, jossa pelaaja ohjastaa alkuperäisen Watch Dogs -pelin Aiden Pearcea ja Watch Dogs 2 -jatko-osasta tuttua Wrenchia. Bloodlinen tarinassa Pearce ottaa vastaan kiehtovan tehtävän Lontoossa, mikä viekin hänet täysin uusiin ympäristöihin alkuperäisen pelin jälkeisissä tapahtumissa. Pearce muodostaa kontaktin sukulaiseensa Jacksoniin, jonka myötä Pearcen tehtäväksi tulee hämäräperäinen soluttautuminen huipputason laboratorioon. Siellä Broca Tech säilyttää huippusalaisia teknologioita, jotka Pearcen tulee ottaa haltuunsa.

Tehtävään tulee kuitenkin yllättävä mutka matkaan, kun Wrench karkaa kohteena olevan laitteen kanssa. Pian Aiden huomaakin olevansa ristitulessa, kun hänellä on vastassaan jättiyhtiön palkolliset ja toisaalta hän on myös menettänyt kontaktinsa alamaailman hakkereihin. Pearce ja Jackson joutuvat turvautumaan taitoihinsa ja laitteisiinsa, kun Wreck on karkuteillä ja tilanne yltyy tämän vanavedessä entistäkin kaoottisemmaksi.

Watch Dogs: Legion – Bloodline sijoittuu ajallisesti ennen pääpelin varsinaista päätarinaa. Lisäosa sisältää runsaasti erilaisia lisätehtäviä sekä Pearcen että Wreckin roolissa, joista kummallakin on omat tapansa ratkoa eteen koituvia ongelmia ja haasteita. Lisäksi kausikortin omistajat saavat Aidenin ja Wrenchin hahmot pelattavaksi DeadSec Resistance -tehtävissä ja pelin verkkopelimuodossa.

Watch Dogs: Legion -toimintapelin kausikortin sekä Gold- ja Ultimate-versioiden omistajat saavat Bloodline-lisäosan ilman lisämaksua pelattavaksi. Lisäosa on myös ostettavissa erikseen 15 euron hintaan. Bloodline-lisäosa vaatii Watch Dogs: Legion -peruspelin toimiakseen.

Ubisoft Music julkaisi tänään myös Bloodline-lisäosan musiikin kokonaisuudessaan omalla YouTube-kanavallaan sekä kaikissa merkittävissä musiikin suoratoistopalveluissa. Yli 40 minuutin soundtrack on kuunneltavissa ilmaiseksi osoitteessa https://youtu.be/-a0Wdgq50jY.

Bloodline-lisäosan tuoreen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jeR_m98hHBg ja aiemmin julkaistun esittelyvideon osoitteessa https://youtu.be/c0nhtYy-A90.

Watch Dogs: Legion – Bloodline on nyt julkaistu sekä Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi lisäosa tuli saataville Stadia- ja Ubisoft+-pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuva Watch Dogs: Legion -toimintapeli tarjoaa pelaajille kiehtovan seikkailun salaliittojen ja hakkeroinnin parissa. Sen keskiössä on ainutlaatuinen ohjaa ketä tahansa -ajatus. Sen myötä pelaaja voi värvätä lähes kenet tahansa kaupungin lukemattomista asukkaista vastarintaliikkeen jäseneksi. Pelimaailmassa rauhattomuus kasvaa entisestään, kun Zero-Day-nimellä toimiva tuntematon taho lavastaa salaisen DedSec-vastarintaliikkeen terroristi-iskujen tekijöiksi. Näiden jälkiseurauksena erilaiset rikollisryhmittymät kampeavat itseänsä valtaan. Hallituksen olleessa voimaton, anarkia leviää pelon varjolla kaikkialle. Pelaajan tehtävänä on vahvistaa DedSec-ryhmittymän joukkoja ja käydä taistoon todellisia pahantekijöitä vastaan. Koska vastassa on ammattiroistoja, palkkasotilaita ja kyberrikollisia, tehtävä ei ole helppo ja juuri tähän pelaaja tarvitsee värvättäviä joukkoja. Onneksi Lontoo on täynnä vapaaehtoisia, joista pelaaja voi koota omat joukkonsa tuodakseen Zero-Dayn oikeuden eteen.

Watch Dogs: Legion on nyt saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6UdouDGTAlPzQ0WHg?e=DCQPIJ (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.