PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli vahvistuu Volvo CE -työkoneilla.

Henkilöautojensa ohella Volvo tunnetaan myös laadukkaista työkoneistaan ja kuorma-autoistaan. GIANTS Software ja Volvo tuovat yhteistyössä Volvo CE -koneet osaksi huippusuosittua maatilasimulaatiota.

Tuoreella esittelyvideolla nähdään uusi Volvo L200H High Lift -pyöräkuormaaja tekemässä työtään ja siirtelemässä tukkeja. Se on edeltävän L180H High Lift -mallin tehokkaampi ja kyvykkäämpi isovelimalli. L180H on puolestaan tullut tunnetuksi puuteollisuuden markkinajohtajana.

Yhteistyön myötä Volvo L200h High Lift sekä monia muita Volvo-malleja tullaan näkemään osana Farming Simulator 22 -pelikokemusta. Tulevat Volvo-työkoneet ja -kuormurit julkistetaan tarkemmin myöhemmin.

Volvo-pyöräkuormaajan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/2NaK1yofAQ0.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 on saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.