FS22_FSL_Season 5_Tournament6

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 on tulevan viikonlopun kuuma kilpapeli, kun pelin viides turnauskausi jatkuu.

Jo vuosien ajan viihdyttänyt Farming Simulator -pelin kisaliiga FSL eli Farming Simulator League tarjoaa tulevana viikonloppuna viihdettä kaikille kilpapelaamisen ystäville. Luvassa on verkkopelitapahtuma, johon osallistuvat pelaajat keräävät liigapisteitä suoritustensa mukaisesti. Liigan parhaimmat mittelevät myöhemmin mestaruuskisoissa, jonka kisapotissa on palkintorahaa yhteensä yli 200 000 euron edestä.

Tämän viikonlopun liigatapahtuma kestää koko viikonlopun eli 10.-11. helmikuuta. Kisatapahtuma striimataan klo 11.00 Suomen aikaa alkaen GIANTSin Twitch-kanavalla osoitteessa https://www.twitch.tv/giantssoftware.

Jatkoa tämän viikonlopun verkkotapahtumalle on luvassa huhtikuussa, kun GIANTS osallistuu CAGGTUS-tapahtumaan Leipzigissa. Tuolloin pelijoukkueet kohtaavat toisensa kasvotusten jännittävässä ESL-turnauksessa. Myös tästä kerätyt pisteet vievät joukkueita lähemmäs mestaruusottelua. Viimeinen karsintakisa on vuorossa 25.-26. toukokuuta, joka pelataan verkkotapahtumana.

Team HELM johtaa toistaiseksi pistetilastoissa tuntuvalla erolla, mutta muut tiimit, kuten Trelleborg ja astragon ovat molemmat pistejahdissa mukana. Kaikkiaan kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta ottelevat heinäkuussa pelin maailmanmestaruudesta FarmCon 24 -tapahtumassa.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää valtavan määrän erilaisia työkoneita ja kulkuneuvoja sekä tähän mennessä kattavimman valikoiman erilaisia viljelykasveja ja kasvatettavia eläimiä. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Kaikkiaan erilaisia pelikarttoja on Premium-versiossa kuusi erilaista. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen niin eurooppalaiseen kuin amerikkalaiseenkin tyyliin.

Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.