ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) tuo markkinoille 27-tuumaisen huippuluokan IPS LED-näytön, jonka väritoisto on omaa luokkaansa.

vp2770-led

ViewSonic VP2770-LED on huipputarkka ja korkeatasoinen IPS LED -näyttö, joka kykenee korkean tarkkuuden lisäksi äärimmäiseen värikylläisyyteen ja huikeaan kontrastiin. Niin ikään näyttö tarjoaa laajat katselukulmat ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet.

ViewSonic VP2770-LED on 27-tuumainen näyttö, joka käyttää SuperClear IPS -teknologiaa. Sen ansiosta kuva on kirkas ja tarkka. Se mahdollistaa myös näytön laajat 178/178 asteen katselukulmat. Näyttö yltää niin sanottuun WQHD-tarkkuuteen (Wide Quad High Definition) eli 2560 x 1440 kuvapisteen resoluutioon. Ero perinteiseen täysteräväpiirtotarkkuuteen (1080P) on valtava – WQHD-tarkkuudessa on kuvapisteitä jopa 80 prosenttia enemmän.

Näytön 1,07 miljardia väriä ja huippukorkea 20M:1 kontrastisuhde tarjoavat erittäin värikylläistä ja kirkasta katseltavaa. Lisäksi näytön yhteensopivuus eri valmistajien värikalibrointilaitteiden kanssa takaa äärimmäisen realistisen väritoiston etenkin väriherkkien graafisten töiden ja ohjelmistojen parissa työskenteleville.

ViewSonic VP2770-LED on myös liitännöiltään monipuolinen näyttö. DisplayPort-, HDMI-, Dual-Link DVI- ja VGA-liitännät mahdollistavat näytön liittämiseen moniin eri laitteisiin. Lisäksi näytössä on kaksi USB 2.0- ja kaksi USB 3.0 -liitäntää eri lisälaitteiden liittämiseksi.

Näyttö on kehyksiltään mattapintainen ja heijastamaton. Näytön jalustan katselukulmaa voidaan säätää korkeuden ja kulman osalta tarpeen mukaan. Myös näytön pystyasentoon kääntäminen onnistuu vaivatta. Lisäksi näytössä on VESA-standardin täyttävä seinäkiinnitysmahdollisuus.

Takuu
ViewSonic VP2770-LED -näytössä on kolmen vuoden rajoitettu takuu. Lisäksi näytössä on valmistajan myöntämä nollapikselitakuu, joka takaa viallisten (kokonaan pimeiden tai kirkkaiden) pikseleiden puuttumisen.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic VP2770-LED tulee myyntiin lokakuun aikana ja sen suositushinta on 699 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/uk/products/desktop-monitors/pro-series/vp2770led.htm

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/