Ubisoft+_2024

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on nimennyt uudestaan pelitilauspalvelunsa eri vaihtoehdot ja samalla uudistanut pelivalikoimaa.

Prince of Persia: The Lost Crown -toimintapelin esijulkaisun myötä myös pelien tilauspalvelu Ubisoft+ uudistui. Sen aiempien Multi-Access- ja PC Access -vaihtoehtojen uusi nimi on Ubisoft+ Premium, joka jatkaa uusien pelien sisällyttämistä palveluunsa. Samalla sen kautta pääsee kokeilemaan uusia pelejä jo ennen niiden virallista julkaisupäivää. Mukana ovat myös pelien premium-versiot, kuukausitason palkinnot ja muut tutut edut. Tämän rinnalle nousee Ubisoft+ Classics, joka tuo nimensä mukaisesti valikoiman klassikkopelejä pc-tietokoneilla pelattavaksi.

Aiempien tilauspalvelun käyttäjien kannalta muutoksia on vähän. Esimerkiksi PC Access -tilaajille palvelu on entuudestaan tuttu ja samalla hinnoittelulla. Premium-tilauksella taas tullaan näkemään enemmän ennen julkaisupäivää tapahtuvia julkaisuja, mikä ilahduttaa erityisesti niitä pelaajia, joille on tärkeää olla ajan hermolla uusien julkaisujen kanssa.

Uusitun Premium-tilausmallin myötä sekä uudet että vanhat Ubisoft-pelit ovat pelattavissa Xbox-pelikonsoleilla ja pc-tietokoneilla. Yhdellä tilauksella ja kirjautumisella pelit ovat siis ristiin pelattavissa eri pelialustoilla. Premium-tilaus mahdollistaakin uusista peleistä nauttimisen välittömästi. Lisäksi mukana on aimo annos vanhoja peliklassikoita koettavaksi.

Classics-tilaus tuo kuratoidun valikoiman klassikkopelejä ja muita ikivihreitä pelikokemuksia pc-pelaajien iloksi. Näitä ovat sekä hieman uudemmat pelit, kuten Far Cry 6, sekä jo vuosia sitten julkaistut, mutta yhä suositut nimikkeet, kuten Rainbow Six Siege ja Watch Dogs: Legion. Valikoima kasvaa tasaisesti ja on saatavilla sekä osana PlayStation+ Extra- ja PlayStation+ Premium -tilausvaihtoehtoja että pc-pelaajille Ubisoft Store -kauppapaikan kautta.

Ubisoft+ Premium -tilauksen kuukausihinta on 17,99 euroa. Ubisoft+ Classics -tilaus maksaa 7,99 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja

https://store.ubisoft.com/eu/ubisoftplus
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viMIp4kCGyg3GiLS66A?e=CaLrFz (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.