Boston Group tuo myyntiin uuden sukupolven luujohdintekniikkaa hyödyntävät Shokz OpenRun Pro -urheilukuulokkeet.

Aiemmin AfterShokz-nimellä toiminut kuulokevalmistaja on lyhentänyt nimensä ja se on nyt yksinkertaisesti Shokz. Yritys on erikoistunut luujohdintekniikalla toimiviin urheilukuulokkeisiin ja kuulokemikrofoneihin, jotka toistavat äänen kuuloluita pitkin. Tämä jättää korvat paljaiksi, mikä helpottaa ympäristön äänten kuulemista ja havainnointia turvallisuutta korostaen.

Shokz OpenRun Pro
Täyslangattomat Shokz OpenRun Pro -urheilukuulokkeet on luotu liikunta ja liikkuminen edellä. Ainutlaatuisen sankarakenteen ansiosta kuulokkeet pysyvät jämäkästi korvien ympärillä tuoden kaiutinelementit kuuloluiden kohdalle. Tämän ansiosta myös ympäristön, kuten liikenteen äänet, on helppo erottaa musiikin, äänikirjojen tai podcast-toiston soidessa.

Kevytrakenteisten kuulokkeiden käyttö tuntuu huomaamattomalta, sillä vain 29 grammaa painavat kuulokkeet jakavat painon tasaisesti korvien ja pään ympärille. Keveydestä huolimatta kuulokkeiden titaanirakenne on kestävä ja jämäkkä. Näin ne pysyvät mukana menossa myös kiivaassa ja vauhdikkaassa liikuntasuorituksessa. OpenRun Pro -kuulokkeet sopivat hyvin myös vaativaan ulkokäyttöön, sillä ne on suojattu tehokkaasti pölyltä, hikoilulta ja kastumiselta IP55-standardin mukaisesti.

Langattomien kuulokkeiden äänenlaatu on kirkas ja selkeä. Lisäksi Shokz TurboPitch -tekniikka vahvistaa alataajuuksia ja näin jämäköittää bassotoistoa. Myös puhelut onnistuvat hyvin Bluetooth 5.1 -tekniikan ja monipuolisten ääniprofiilien ansiosta. Kahden taustamelua vaimentavan mikrofonin avulla myös puheääni erottuu selkeästi. Näiden lisäksi omia ääniprofiileja voi muokata älypuhelimen Shokz-sovelluksella.

Langattomien kuulokkeiden akku riittää jopa kymmenen tunnin käyttöön. Jo viiden minuutin pikalataus riittää puolentoista tunnin äänentoistoon. Akkujen lataaminen täyteen vie vain noin tunnin.

Hinta ja saatavuus
Uudet Shokz OpenRun Pro -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi vaaleanpunaisena, mustana, sinisenä ja beigenä 189 euron kuluttajahintaan. Myös tuotevalikoimaan kuuluvat Shokz OpenComm-, Shokz OpenRun- ja Shokz OpenMove -kuulokkeet ovat jo saatavana 169, 139 ja 89 euron kuluttajahintoihin ja korvaavat aiemmat vastaavat AfterShokz-mallit. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.shokz.com
www.boston.fi
https://youtu.be/TbI42klfmtg (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIIXBitaDvlBoo3Ttg?e=w105FC (kuvia)

Shokz
Shokz (ent. AfterShokz) tuo patentoidun luujohdintekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta Shokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien Shokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat tärkeässä roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.shokz.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.