PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema SnowRunner-ajosimulaatio julkaistaan toukokuussa myös Nintendo Switch -pelikonsolille.

Pelaajayhteisön rakastama ja kriitikoiden arvostama (81 pisteen keskiarvo arvosteluita koostavalla Metacritic-sivustolla) SnowRunner-ajosimulaatio tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen vailla vertaa. Sen keskiössä ovat haastavat ajo-olosuhteet, huonokuntoiset tiet ja vaikeasti ajettavat raskaat ajoneuvot. Aiemmin muille pelikonsoleille ja pc-tietokoneille julkaistu peli saapuu toukokuussa myös Nintendo Switch -pelikonsolille.

Siinä missä pelisarjan aiempi osa MudRunner tarjosi mutaa ja vaikeakulkuisia metsiä, SnowRunner tuo pelaajille jään peittämät vesistöt ja jyrkät mäkimaastot. Kokeneelle kuljettajalle ne ovat kuitenkin vain hidasteita SnowRunnerin pelimaailmassa. Kuvankaunis ja  yksityiskohtainen pelikartasto tarjoaa valtavan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia ajoreittejä koluttavaksi ja tutkittaviksi. Pelaajan ohjattavana on kattava valikoima valtavia työkoneita ja raskaita kulkuneuvoja. Upea ja avoin pelimaailma tarjoaa hauskan ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeämpää on perille pääseminen, mikä ei ole SnowRunnerin pelimaailmassa itsestäänselvyys.

Maastoon jumiutuvat renkaat, liukkaat ajokelit ja huono näkyvyys ovat keskeisiä haasteita erilaisissa tehtävissä. Onneksi jokaiselle ajoneuvolle löytyy reilusti apuvälineitä, kuten vinssejä ja lumiketjuja. Kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta, ongelmat ratkeavat yrityksen, erehdyksen ja kokemuksen myötä.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/igMacrVBSXk.

SnowRunner julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 18. toukokuuta 2021. Peli on saatavilla myös sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
http://www.mudrunner-thegame.com/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2zh6ZfW (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.