Boston Group tuo myyntiin modulaarisesti muokattavan Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition -toimintakameran, jossa on kaksi 360 asteen kuvan muodostavaa yhden tuuman Leica-linssiä.

Modulaarinen Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition -toimintakamera mahdollistaa entistä korkeatasoisemmat 360 asteen videot ja valokuvat. Kahdella yhden tuuman kuvasensorilla varustettu Leica-linssimoduuli kykenee kuvaamaan 360 asteen videoita 6K-tarkkuudella tai valokuvia 21 megapikselin tarkkuudella. Leica-linssimoduuli on aivan omassa luokassaan kuvanlaadun, väritoiston ja hämäräkuvauksen suhteen.

Luovuuden kannalta kaksilinssinen 360 asteen kamera on lyömätön. Se mahdollistaa videoiden kohdistamisen ja leikkaamisen monipuolisesti jälkikäteen mihin suuntaan tahansa. Toiminta pysyy aina näkyvissä ja kameralla voi toteuttaa erikoisia kuvakulmia, kuten kuvauskopterin kaltaisia ilmakuvia. Kameran tekoäly osaa myös analysoida videon mielenkiintoisimmat kohdat tai vauhdikkaimmat hetket automaattisesti ja luoda niistä lopullisen videon.

Modulaarisen rakenteen ansiosta kameran linssejä ja muita osia voidaan vaihtaa kädenkäänteessä. Kevytrakenteisen ja kompaktin toimintakameran rungon muodostavat akkualusta ja koko laitteen keskusyksikkönä toimiva ONE RS Core -näyttömoduuli. Uudistettu FlowState-kuvanvakautus tapahtuu nyt jo kamerassa. Näin videot voidaan tallentaa suoraan MP4-tiedostoiksi, ja ne ovat jaettavissa ilman sovelluksen jälkikäsittelyä.

Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition tarjoaa monipuolisen valikoiman kuvaamista helpottavia ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi parannettu hämäräkuvaus, HDR-kuvaus ja parannettu värikylläisyys. Kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti ja siihen voi hankkia erikseen sukelluskotelon, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä.

Kamerassa on myös laadukas kolmen mikrofonin järjestelmä äänentallennukseen sekä taustamelua vähentävä algoritmi. Mikrofonissa on myös yhdysrakenteinen tuulensuoja, joka ehkäisee tuulen aiheuttamaa kohinaa ulkona kuvatessa. Kameraan on lisäksi erikseen hankittavissa ulkoisia mikrofoneja tukeva 3,5 millimetrin mikrofonisovitin.

Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition on suunniteltu täydellisesti muokattavaksi ja monipuoliseksi kuvaustyökaluksi kaikenlaisille luoville kuvaajille, urheilu- ja toimintakuvaajille sekä vaikuttajille ja seikkailijoille, jotka haluavat huippulaadukkaita videoita ja valokuvia mahdollisimman joustavasti pienessä koossa.

Hinta ja saatavuus
Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition tulee saataville elokuun alussa 999 euron kuluttajahintaan. Se sisältää näyttömoduulin, akkurungon ja Leica 360 -linssimoduulin. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.insta360.com/product/insta360-oners/1inch-360
www.boston.fi
https://youtu.be/JNqWU1FAszc (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viKwi-eZEx0Fp4-zXXw?e=nPsQea (kuvia)

Insta360
Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka ovat helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Group
Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.