Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) toi muusikoiden suosimat Ultimate Ears -tulppakuulokkeet Suomen markkinoille aiemmin tänä vuonna. Nyt Ultimate Ears aloittaa yhteistyön jo legendaksi muodostuneen Helatorstai-klubin kanssa ja julkaisee samalla uudet Ultimate Ears 600 -tulppakuulokkeet.

ue600

Ultimate Ears on alunperin Van Halenin ääniteknikon, Jerry Harveyn, vuonna 1995 perustama yritys. Ultimate Ears -tulppakuulokkeet on kehitetty ja valmistettu siten, että musiikin aito tunne välittyy suoraan korviin. Yhden, kahden tai jopa kolmen kaiutinelementin kuulokkeet toistavat kaikki äänet poikkeuksellisen puhtaasti. Monipuolinen valikoima erikokoisia korvatulppia takaa mukavan kuuntelukokemuksen ja erinomaisen äänieristyksen. Ultimate Ears -tulppakuulokkeilla musiikki kuulostaa siltä kuin sen on tarkoitettukin kuulostavan.

Helatorstai-klubi
Wallu Valpion isännöimä Helatorstai-klubi on kerännyt Helsingin Narinkkatorin Henry’s Pubiin musiikkidiggareita jo runsaan kolmen vuoden ajan. Joka viikon torstaina järjestettävällä klubilla esiintyy nuoria artistilupauksia ja Radio Helsingin Harri Niemi järjestää alkuillasta tietokilpailuja. Helatorstai-klubi on kävijöilleen ilmainen ja myös illan tarjoilu on poikkeuksellisen edullinen. Ohjelma alkaa aina klo 21.00 ja illan musiikkivieras aloittaa esiintymisen noin klo 23.00.

Ultimate Ears toimii Helatorstai-klubin yhteistyökumppanina ainakin seuraavan puolen vuoden ajan ja tuo siellä esiin laadukkaat tulppakuulokkeensa niille, joille ne on ensisijaisesti tarkoitettukin – musiikkidiggareille, jotka arvostavat musiikin aitoa tunnetta!

”Helatorstai-klubin isäntänä jo neljättä vuotta voin sanoa, että Klubin ja Ultimate Ears -tulppakuulokkeiden arvostus suomalaisissa musiikkipiireissä ovat jo täysin yhtä. Pelkkää laatua molemmat. Molemmista saat näet täydellisen musiikkikokemuksen, eikä lompakkokaan kevene kummankaan kohdalla liikoja. Myös uuden UE600-mallin tulo markkinoille ja klubille on enemmän kuin tervetullut!”, kommentoi yhteistyötä musiikin monitoimimies Wallu Valpio.

Helatorstaiklubi Facebookissa:
www.facebook.com/pages/HELATORSTAI-KLUBI-HENRYS-PUB-HELSINKI/146166298800927

Ultimate Ears 600 / 600vi
Ammattilaatuiset Ultimate Ears 600 -tulppakuulokkeet sopivat erinomaisesti musiikinkuunteluun. Molemmissa kuulokkeissa on yksi erittäin laadukas ankkuroitu magneettielementti ja kuulokkeiden äänieristys on peräti 26 desibeliä. Kuulokkeilla voi todella keskittyä musiikkiin ja kuunnella ainutlaatuisen puhdasta ääntä.

Mediasoittimiin ja iPhone-puhelimiin sopivien Ultimate Ears 600vi -tulppakuulokkeiden johdossa olevilla säätimillä voi vastata puheluihin, säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa musiikkikappaleen toiseen tai keskeyttää kuuntelun. Laadukas mikrofoni takaa matkapuheluiden miellyttävyyden.

Molempien mallien mukana toimitetaan viidet erikokoiset silikonitulpat, kahdet vaahtomuovitulpat ja säilytysrasia. Korvan taakse taitettavilla johdoilla varustetut tulppakuulokkeet sopivat vauhdikkaaseen liikkumiseen ja urheiluun.

Saatavuus ja hinnoittelu
Ultimate Ears 600 ja 600vi tulevat saataville välittömästi 99 ja 109 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/earphones
www.facebook.com/rokkitulpat (suomalainen fanisivu)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com