Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti yhdessä Formula 1 -talli McLarenin kanssa kaksi erilaista teemakaiutinta.

Molemmat brändit ovat teknologia-, innovaatio- ja muotoiluvetoisia, joten yhdessä kehitetyt MEGABOOM McLaren Edition -teemakaiuttimet tuovat Formula 1 -kisojen energian kannettavaan ja langattomaan Bluetooth-kaiuttimeen. MEGABOOM McLaren Edition on saatavana kahdella eri kuosilla ja värityksellä, joiden inspiraatio on haettu McLarenin rikkaasta historiasta ja ikonisista autoista.

MEGABOOM McLaren MCL33 Edition on McLaren 2018 Challengerin innoittama kaiutin, jonka värityksenä on klassinen papaijan oranssi. Se on McLarenin alkuperäinen väri, kun tiimi ajoi ensimmäistä kertaa Formula 1 -kilpailuissa 50 vuotta sitten.

MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition -kaiuttimessa perinteet kohtaavat tulevaisuuden. Ulkoasu on saanut innoituksensa yhdestä ikonisimmista autoista koko Formula 1 -kisojen historiassa. Tänä vuonna on kaikkien aikojen menestyksekkäimmän F1-auto MP4/4:n kolmaskymmenes vuosipäivä. Tämä auto voitti viisitoista kaikkiaan kuudestatoista osakilpailusta vuonna 1988.

Ultimate Ears julkisti nämä teemakaiuttimet viime viikonlopun Formula 1:n Espanjan-osakilpailussa yhdessä McLaren-tallin kanssa. McLaren Formula 1 -tiimin virallisena kumppanina Ultimate Ears tuo esiin molempien brändien yhteisiä arvoja rohkealla ulkoasulla ja ominaisuuksilla, jotka sopivat faneille, tiimeille ja muille musiikinkuuntelijoille myös kilparatojen ulkopuolella.

MEGABOOM on yhtä tärkeä työkalu kuin mikä tahansa muukin McLaren tallissa. Se iskee lujaa ja luo tiimiin energiaa, kun se valmistautuu ruutulipulle. Kaiutin on vedenpitävä (IPX7-sertifioitu) ja käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton. Se toimii yhdellä latauksella jopa 20 tuntia ja sen langaton Bluetooth-kantama on peräti 30 metriä. Lisäksi MEGABOOM-sovelluksen PartyUp-ominaisuuden avulla Ultimate Ears BOOM-, BOOM 2- ja MEGABOOM-kaiuttimia voi liittää langattomasti toisiinsa jopa 150 kappaletta suurempiakin bileitä varten.

Saatavuus ja hinnoittelu
Ultimate Ears MEGABOOM McLaren Edition -teemakaiuttimet tulevat myyntiin välittömästi Ultimate Earsin omassa verkkokaupassa 349 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.ultimateears.com/fi-fi/wireless-speakers/megaboom.html
https://youtu.be/xntImQTHvf4 (esittelyvideo)
http://bit.ly/2GbS1Jt (kuvia)

Ultimate Ears
Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.