UE EVERBOOM

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti uuden EVERBOOM-kaiuttimen sekä päivitti koko BOOM-malliston kierrätysmateriaaleilla ja uusilla ominaisuuksilla.

Kokonaan uusi Ultimate Ears EVERBOOM on kestävä, helposti mukana kulkeva ja ääntä 360 asteen säteellä toistava matkakaiutin. Tämän ohella WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat uudistettuja Ultimate Earsin neljännen sukupolven kaiuttimia. Niiden parannettu äänentoisto, värivaihtoehdot, kierrätysmateriaalit ja USB-C-liitäntä tuovat tuttuihin malleihin uutta eloa ja iloa.

”Kaiuttimiemme käyttäjät elävät liikkuvaa ja dynaamista elämää, jossa äänentoiston pitää olla yhtä sopeutuvaa ja kestävää kuin heidän harrastuksensa ja elämäntapansa”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Jonah Staw. ”EVERBOOM on vastaus heidän tarpeisiinsa, sillä se on kannettava kaiutin, jossa yhdistyvät toisiinsa kestävyys ja huippuluokan äänentoisto. Tämän kaiuttimen ottaa ilolla mukaan mille tahansa matkalle.”

Täysin uusi Ultimate Ears EVERBOOM

Ovaalin muotoinen Ultimate Ears EVERBOOM toistaa ääntä ja musiikkia kristallinkirkkaasti 360 asteen säteellä ja kaikilla eri taajuuksilla. Olipa kyse energisoivasta musiikista patikkaretkellä tai tyyntä tunnelmaa korostavasta rauhallisesta äänimaisemasta veden äärellä, EVERBOOM on oivallinen valinta niin liikkumiseen kuin paikoillaan olemiseenkin.

EVERBOOM-kaiuttimen akustisesti optimoitu muotoilu ja korkeatasoiset komponentit toistavat ääntä selkeästi missä tahansa. Tarkkuusviritetyt elementit toistavat iskeviä ja kirkkaita keski- ja ylä-ääniä sekä syviä bassotaajuuksia. Ulkokäytössä lisätehoa soittoon voi tuoda Outdoor Boost -toiminnolla, joka korostaa alataajuuksia ja optimoi soittoa ulkotiloissa.

Kaiutin on vesi- ja pölytiivis IP67-standardin mukaisesti. Se on myös rakenteeltaan kelluva, joten sen voi ottaa huoletta mukaan vaikkapa vene- ja suppailureretkille tai uimarannalle. Kätevän kiinnityshakasen ansiosta kaiuttimen voi vaivatta kiinnittää reppuun, vyöhön tai polkupyörään.

Langaton Bluetooth-yhteys huolehtii äänentoistosta jopa 55 metrin etäisyydellä äänilähteestä. Akunkesto on vakuuttava ja tarjoaa äänentoistoa jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. Kätevällä NFC-ominaisuudella kaiutin muodostaa langattoman Bluetooth-yhteyden valikoita avaamatta Android-puhelimen kanssa. Lisäksi kaiutinta voi vaihdella kahden eri laitteen välillä helposti kesken käytön.

Uudistetut kestosuosikit Ultimate Ears WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4

Uudistetut Ultimate Ears WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat saatavilla useissa uusissa värisävyissä. Yhteistä kaikissa kaiuttimissa on sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä USB-C-latausliitäntä. BOOM 4- ja MEGABOOM 4 -kaiuttimet sisältävät entistä tehokkaamman bassoelementin, mikä takaa aiempaa jykevämmän äänentoiston. Tämän lisäksi kummankin mallin valmistuksessa on käytetty edeltävää sukupolvea enemmän kierrätysmateriaaleja. WONDERBOOM 4 -kaiutin on saanut uutena ominaisuutena erillisen podcast-kuuntelutilan, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Uudistettu UE | BOOM -sovellus

Myös kaiuttimien hallintaan käytettävä UE | BOOM -sovellus on päivittynyt, jonka ansiosta puhelinta ja kaiutinta voidaan käyttää yhdessä megafonin tapaan. Kun sovelluksen Megaphone-ominaisuus napsautetaan päälle, voi käyttäjä puhua puhelimeensa ja kuulla sen kovemmalla äänenvoimakkuudella kaiuttimesta kuin megafonista konsanaan. Ominaisuudella voidaankin helposti pitää niin tiedotuksia kuin vaikkapa kutsua kaikki tanssilattialle ääntä korottamatta. Megaphone on yhteensopiva kaikkien sovellusta käyttävien UE-kaiutinmallien kanssa. Sovelluksen PartyUp-toiminnolla voidaan yhdistää langattomasti useampi yhteensopiva kaiutin yhdeksi kokonaisuudeksi. UE | BOOM -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.

Kestävän kehityksen tuotteet

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. EVERBOOM-kaiuttimen muoviosista on kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia, WONDERBOOM 4:ssä vähintään 31 prosenttia, BOOM 4:ssä vähintään 52 prosenttia ja MEGABOOM 4:ssä vähintään 54 prosenttia. Kaikkien kaiutinmallien pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta. Lisäksi kaiuttimen tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla 279, 99, 149 ja 199 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

https://ultimateears.com/fi-fi/wireless-speakers/everboom-bluetooth.html
https://youtu.be/IUsuwu0s2K8 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioVcnmKhws-qZtR22g?e=mb2SbU (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears

Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.