Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti syksyllä ilmestyvän Watch_Dogs-toimintapelin julkaisupäivän ja keräilijäversioiden sisällön.

wd_dedsec

Watch_Dogs julkaistaan Euroopassa neljänä erilaisena keräilijänversiona. Nämä erikoispainokset tarjoavat pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle pelin maailmaan ja tunnelmiin, niin fyysisenä kuin digitaalisenakin kokemuksena.

Kattavin erikoisversioista on monipuolinen Deadsec Edition, joka sisältää pelin upeassa metallisessa Steelbook-kotelossa. Lisäksi tyylikäs Deadsec-paketointi sisältää 23 senttimetrin korkuisen Aiden Pearce -figuurin, pelimaailmaa esittelevän taidekirjan, pelin soundtrackin, Watch_Dogs-painoksen Chicagon kaupungin kartasta, neljä keräilykorttia pelistä sekä kolme ainutlaatuista rintamerkkiä. Digitaalisena sisältönä Deadsec-painos kattaa kolme yksinpelitehtävää, jotka tarjoavat lisäpelattavaa yhteensä jopa tunnin verran.

Vigilante Edition on kuin luotu Aiden Pearcen hakkerihahmoon samaistuville pelaajille. Upea Vigilante Collector Box sisältää pelin lisäksi Pearcen tutuksi tulleen lippalakin ja kasvonaamion, pelin soundtrackin sekä digitaalisena sisältönä yhden yksinpelitehtävän.

Vain uPlay-palvelusta tilattavissa oleva Uplay Exclusive Edition sisältää pelin upeassa Steelbook-kotelossa sekä digitaalisena sisältönä kolme yksinpelitehtävää.

Pelin Special Edition -versio sisältää pelin lisäksi digitaalisena lisäsisältönä yhden yksinpelitehtävän.

Watch_Dogs on vaihtoehtoiseen lähitulevaisuuteen sijoittuva avoimen maailman toimintapeli. Sen keskiössä nähdään pelaajan ohjastama hakkeri Aiden Pearce, jolla on erityinen kyky sähköisesti murtautua erilaisiin kaupungissa oleviin elektronisiin laitteisiin. Näistä tärkein on Chicagon kaupungin keskustietokone ctOS, josta muodostuu myös Pearcen tärkein ase ja työkalu hänen vihollisiaan vastaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Watch_Dogs julkaistaan 21. marraskuuta Xbox 360-, Wii U-, PlayStation 4- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille. Watch_Dogs on tarkoitus julkaista myös muille uuden pelikonsolisukupolven alustoille. Pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18+.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
watchdogs.ubi.com
www.facebook.com/watchdogsgame
http://bit.ly/ZXHNk5 (uusi esittelyvideo)
http://bit.ly/17tp5pX (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/