Prince of Persia The Sands of Time Teaser

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft kertoi julkaistujen Prince of Persia: The Lost Crown- ja The Rogue Prince of Persia -pelien päivityksistä ja julkisti myös uudelleen julkaistavan Prince of Persia: The Sands of Time -pelin.

Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown saa Mask of Darkness -tarinapäivityksen syyskuussa 2024. Lisäksi pelaajat pääsevät syventymään heti ilmaiseen Divine Trials -päivitykseen, joka lisää 22 asiantuntijahaastetta Metroidvania-inspiroituun seikkailuun. Näihin pääsee Hall of Memorials -salin kautta, joka on uusi ovi Havenissa. Pelaajat voivat valita neljästä ainutlaatuisesta haasteesta. Nämä avautuvat asteittain, kun pelaaja saa uusia voimia. Jokainen neljästä haasteesta sisältää myös uudistetun pomotaistelun.

Uuden tarinapäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Ke-pi068EXg.

The Rogue Prince of Persia

The Rogue Prince of Persia on saatavana Early Access -vaiheessa Steamissa ja GeForce Now’ssa. Sen ensimmäinen iso ilmaispäivitys ilmestyi tänään ja otti askeleen lähemmäksi tavoiteltua 1.0-julkaisuaan vuonna 2025. The Temple of Fire -päivitys lisää peliin vaarallisen uuden alueen, jossa on uusia ansoja ja liikkumishaasteita. Mukana on myös kaksi uutta vihollista ja uusi ase. Päivitys tuo myös roguelite-toimintatasohyppelypeliin Meta Progression Skill Tree -järjestelmän.

The Temple of Fire -päivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/IZcC8TPRCpU

Prince of Persia: The Sands of Time

Ubisoft vahvisti, että legendaarisen Prince of Persia: The Sands of Time -pelin uudellejulkaisu tapahtuu vuonna 2026. Klassinen seikkailu on rakennettu uudelleen alusta alkaen ja on nyt siirtymässä täyteen tuotantovaiheeseensa. Ubisoft Montreal, yhteistyössä Toronton, Bukarestin, Pariisin ja Punen kehitysstudioiden kanssa, herättää Henkarin ja Farahin tarinan henkiin uudelle pelaajasukupolvelle.

Lyhyen kiusoitteluvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/fdhrdKu1SCA.

Prince of Persia -pelisarja

Prince of Persia -pelit ovat perinteisiä sivuttain rullaavia toimintaseikkailuja, joissa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/prince-of-persia/the-lost-crown
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicscEr2z-3-GwPZJ9g?e=CE8hH1 (Prince of Persia: The Lost Crown -kuvia)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vifElwyVUHb7HKDZJyA?e=eLaaIn (The Rogue Prince of Persia -kuvia)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioZo3cCeTGQuE8Qikg?e=yCnZO1 (Prince of Persia: The Sands of Time -kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.