Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Far Cry 6 -toimintapelin jatkosuunnitelmat ja mahdollisuuden pelata pelisarjan pahiksilla.

Ubisoft Forward -pelitapahtumassa nähtiin uutta pelikuvaa tulevasta Far Cry 6 -toimintapelistä. Sen keskeisiin päähahmoihin lukeutuu diktaattori Antón Castillo, joka pitää Yaran saarivaltiota armottomasti kurissa. Pelin uusi esittelyvideo tutustuttaa pelaajan tämän hirmuvaltiaan mielentilaan ja maalaa samalla kuvaa eksoottisen valtion ankarasta poliittisesta tilanteesta.

Pelitapahtumassa julkistettiin myös pelin kausikortin myötä julkaistava lisäsisältö, joka tarjoaa kiehtovaa pelattavaa pelisarjan faneille. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajalla on mahdollisuus pelata pelisarjan kuuluisien pahisten roolissa. Näitä ovat Far Cry 3:n mielipuolinen Vaas Montenegro, Far Cry 4 -pelin ylimielinen Pagan Min ja Far Cry 5 -pelin uskonmies Joseph Seed. Jokainen näistä kolmesta saa oman lisäosansa Far Cry 6 -pelin myötä. Samalla nämä lisäosat valottavat näiden roistojen taustoja ja syitä omine motiiveineen.

Lisäksi pelin kausikortin omistajat saavat itselleen arvostetun Far Cry 3: Blood Dragon -pelin uusitun pelikonsoliversion. Tässä futuristisessa sivuseikkailussa kyborgimainen Rex Colt taistelee entistä sotilastoveriaan ja tämän joukkoja vastaan synkässä tulevaisuuden dystopiassa. Pelin omistajat saavat käyttöönsä myös ainutlaatuisia aseita Far Cry 6 -pelissä käytettäväksi.

Far Cry 6 -pelin kausikortti sisältää kaikkiaan kolme eri lisätehtäväepisodia, uusitun Far Cry 3: Blood Dragon -pelin ja valikoiman aseita, kulkuneuvoja ja muita varusteita.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/cR8kEzG1T64 ja kausikortin esittelyvideon osoitteessa https://youtu.be/BtUq-XSv3w0.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/far-cry/far-cry-6
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh54bzPsfMTOD-xVbjA?e=BVbIyZ (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.