PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo huomenna myyntiin lämminhenkisen Stardew Valley -roolipelin keräilijänversion pelikonsoleille. Aiemmin vain tietokoneilla julkaistun pelin ainutlaatuinen tunnelma yhdistää toisiinsa jännittävää seikkailua, seesteistä maatilanhoitoa ja kiehtovia tarinoita retrohenkisellä pelityylillä.

PC-tietokoneilla miljoonamyyntiin yltänyt Stardew Valley osoittautui todelliseksi indiehitiksi ainutlaatuisella pelikokemuksellaan. Nyt Stardew Valley saapuu vihdoin myös pelikonsoleille upeana fyysisenä Collector’s Edition -julkaisuna. Tämä keräilijänversio sisältää pelilevyn lisäksi levyllisen pelimusiikkia, painetun kartan pelialueesta sekä Kari Fryn tekemään ohjekirjasen.

Pelin musiikkia on cd-levyllä mukana jopa 33 valitun kappaleen verran. Pelin tunnelmaa monin eri sävyin täydentävä musiikki sopiikin fiilistelyyn myös pelaamisen ulkopuolella. Pelialueen kartta puolestaan esittää ympäröivän alueen ja siellä olevat paikat pelin taiteelle uskollisesti. Kartta onkin omiaan toimimaan pelaamisen apuvälineenä. Lisäksi se on myös upea keräilyesine pelifaneille.

Kokonaisuuden viimeistelevä ohjekirjanen sisältää ohjeita ja vinkkejä pelin eri osa-alueista hauskoine kuvituksineen. Näiden avulla Stardew Valleyn monipuolinen pelimaailma avautuu uudelle pelaajalle entistä helpommin, kun hyödyllinen tieto on välittömästi käsien ulottuvilla.

Arvostusta ja ylistystä kerännyt Stardew Valley on tekemisentäyteinen, lämminhenkinen ja sydämellinen seikkailu maaseudun harmoniassa. Pelaajan ohjastama hahmo on perinyt isoisänsä vanhan maatilan, joka sijaitsee Stardew Valleyn luonnonkauniissa ympäristössä. Vain muutamilla työkaluilla ja vaatimattomalla alkurahalla varustettu hahmo pyrkii sopeutumaan uuteen elämäänsä maaseudun rauhaisassa auvossa. Retrohenkisen roolipelaamisen hengessä Stardew Valley on toteutettu sulostuttavalla peligrafiikalla ja äänimaailmalla, joka herättää nostalgisia tuntemuksia. Stardew Valley onkin aidosti omaperäinen roolipeli, joka tarjoaa pelaajilleen kiehtovan ja unohtumattoman elämyksen vailla vertaa.

Stardew Valley Collector’s Edition julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 13. huhtikuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja

Landing Page


www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/7IDfb0kU4ws (esittelyvideo)
http://bit.ly/2n7BXja (pelikuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.