PAN Vision Finlandin jakelemat ja Bigben Gamesin julkaisemat Tour de France 2019- ja Pro Cycling Manager 2019 -urheilupelit on julkaistu. Molemmat pelit ovat saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Tour de France 2019 Pro Cycling Manager 2019

Tour de France 2019 asettaa pelaajan legendaarisen pyöräilykisan kilpapyöräilijän asemaan. Edessä on 21 virallisesta etapista koostuva haastava ja mammuttimainen kisakokonaisuus, jossa mitataan pyöräilijän kuntoa ja strategista ajattelua. Muista kisaajista irtautumiset sekä spurtit ja pyöräilijän jaksamisen säännöstely ovat avainasemassa vuoristoisessa maastossa kisailussa.

Yksinpelin lisäksi mukana on ensimmäistä kertaa jopa neljän pelaajan verkkomoninpeli. Valtavan kisakokonaisuuden lisäksi Tour de France 2019 sisältää tiiviimpiä haastekokonaisuuksia, kuten nopeita laskuosuuksia ja intensiivisiä spurtteja. Lisäksi vaihtelua tarjotaan Pro Team- ja Pro Leader -mestaruustiloissa, joissa reitit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.

Uusina kisavaihtoehtoina ovat mukana myös ikoniset Tour of Flandersin, Paris-Roubaix’n, Paris-Nicen ja Critérium du Dauphinén kisat. Kokonaisuuden viimeistelee kehittynyt tekoäly, joka osaa haastaa pelaajan monin eri tavoin.

Tour de France 2019 -pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/cqTo6imVIvY.

Pro Cycling Manager 2019 tarjoaa realistisen pyöräkisasimulaation sen taktisemmalta puolelta. Pelaajan roolina on kokonaisen pyöräilyjoukkueen johtajan työ, johon kuuluu kisataktiikoiden laatiminen ja niistä päättäminen sekä vastuu joukkueen kunnosta. Entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi paisunut Pro Cycling Manager 2019 sisältää peräti 200 erilaista kisaa ja huikeat 600 etappia.

Urapelitilassa haastetta riittää oman joukkueen hallinnan ohella myös erilaisten sponsorien ja sopimusten tekemisen muodossa. Nämä osaltaan vaikuttavat joukkueen menestykseen ja mahdollisuuksiin pärjätä kisoissa.

Moninpeli tarjoaa kiehtovan kokemuksen jopa 16 pelaajalle. Uusia ominaisuuksia pelissä ovat myös entistä monipuolisempi pyöräilijäkohtainen taitorakenne sekä entistä realistisempi tekoäly.

Pro Cycling Manager 2019 -pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/vLsoXQcn_PU.

Lisätietoja
https://www.facebook.com/TourDeFranceVideoGames

www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2Xt3QaP (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.