TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) julkaisi älypuhelimilla navigointia varten uuden TomTom Navigation for Android -sovelluksen. Google Play -kauppapaikasta hankittava sovellus on saatavana välittömästi ja rajoitetun ajan jopa erikoishintaan!

tomtom-for-android

TomTom Navigation for Android on jatkoa huippusuositulle iPhone-sovellukselle ja sisältää TomTomin maailmanluokan navigointiominaisuudet. Uuden sovelluksen avulla miljoonat Android-älypuhelinten käyttäjät voivat myös nauttia näistä ominaisuuksista.

TomTom Navigation for Android on suunniteltu erityisesti auton kuljettajia silmällä pitäen. TomTomin uusimmat kartat tulevat sovelluksen mukana ja niitä voi käyttää ilman internet-yhteyttä. Matkan aikana ei siis tarvitse murehtia yhteyksien toimivuudesta tai tiedonsiirtokustannuksista matkustettaessa ulkomailla. Sovellus sisältää elinikäiset ilmaiset karttapäivitykset kerran vuosineljänneksessä. Ne takaavat, että kuljettajilla on aina viimeisimmät kartat älypuhelimessaan.

Sovelluksen IQ Routes- ja HD Traffic* -toiminnot ovat älykkäitä ja tehokkaita työkaluja ajoreitin valitsemiseen. IQ Routes perustuu miljoonien TomTom-käyttäjien antamiin nopeustietoihin kustakin matkasta. Se ottaa huomioon eri tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa määränpäähän pääsemiseen tarvittavaan aikaan, mukaan lukien liikennevalot, kiertotiet, korkeuserot, hidasteet ja ruuhka-ajat. HD Traffic on puolestaan maailman johtavia reaaliaikaisia liikennetietopalveluita, joka raportoi ruuhkista ja poikkeustilanteista ajoreitin varrella. Nopeusvalvontakamerapalvelun* ansiosta kuljettavat voivat välttyä ylinopeussakoilta.

TomTom Navigation for Android -sovelluksen laitevaatimukset ovat Android OS v2.2 tai uudempi käyttöjärjestelmä, 800×480 tai 854×480 pisteen näyttötarkkuus, vähintään 215 megatavun ja enintään 3,7 gigatavun tallennuskapasiteetti karttapaketeista riippuen.

TomTom Hands-free Car Kit for Smartphones
Erikseen hankittavissa oleva autoteline mahdollistaa autolla ajamisen ja navigoinnin turvallisesti. Bluetooth-yhteydellä toimiva autoteline mahdollistaa puheluiden soittamisen ja niihin vastaamisen turvallisesti.

Handsfree-puheluihin käytetään autotelineen kaiuttimia ja mikrofonia. Ne toimivat, vaikka puhelinta ei olisikaan telakoitu. Lisämikrofonin voi kiinnittää vaikkapa auton aurinkolippaan, jotta kuljettajan puheääni kuuluu entistä paremmin. Lisäksi sisäänrakennettu kahden watin kaiutin tarjoaa hyvän äänenlaadun puheluihin ja navigointiohjeistukseen.

Autotelineen pidikettä voi säätää puhelimen kiinnittämiseksi ylä- ja alareunasta tai sivuista. Puhelimeen voi siten tarttua helposti ja painamatta näppäimiä. Puhelin myös latautuu nopeasti, kun se on kytketty autotelineeseen.

Saatavuus ja hinnoittelu
TomTom Navigation for Android -sovellus on saatavana välittömästi Google Play -kauppapaikasta erikoishintaan 34,99 euroa (sisältää Pohjoismaiden kartat). TomTom Hands-free Car Kit for Smartphones on saatavana heti 99,95 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

*HD Traffic- ja Nopeusvalvontakamerapalvelut ovat erikseen sovelluksessa hankittavia lisätoimintoja.

Lisätietoja Internetissä
www.tomtom.com/fi_fi/products/mobile-navigation/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta www.tomtom.com/livetraffic.