Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin suurimman päivityksen tänään.

Avoimen maailman selviytymistarina ja toimintapeli Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint laajenee tänään Episode 2 -lisäosalla, joka tarjoaa kosolti lisää pelattavaa. Lisäksi tulevana viikonloppuna, 26.3.-29.3. välisen ajan, peli on ilmaiseksi pelattavana kaikille pelaajille.

Episode 2 laajentaa peliä kahdeksalla uudella tarinatehtävällä. Näissä tarina nivoutuu yhteen maineikkaan ja pidetyn erikoisagentti Sam Fisherin kanssa. Fisher on pelaajien rakastama hahmo äärimmäisen suositussa Splinter Cell -pelisarjassa.

Fisher ja pelaajan ohjastama hahmo löytävät ajatuksen voimin ohjattavia sotilaslennokkeja, joiden kehitys Auroan saarella täytyy pysäyttää ennen kuin on liian myöhäistä. Tehtävälinjasto korostaa vaivihkaista hiipimiseen painottuvaa toimintaa. Fisherin ääninäyttelystä vastaa jälleen kerran näyttelijä Michael Ironside. Tehtäväkokonaisuus sisältyy pelin ensimmäisen vuoden kausikorttiin. Lisäksi tehtäväpaketti on ostettavissa erikseen.

Lisäksi Episode 2 sisältää kaksi uutta hahmoluokkaa, jotka ovat ensimmäisen viikon ajan vain kausikortin omistajien saatavilla. Näitä ovat Echelon ja Engineer, joista kummallakin on omat erikoisvoimansa. Siinä missä Echelon keskittyy vaivihkaisuuteen ja vihollisten hiljaiseen vaientamiseen, Engineer osaa tehdä lisävahinkoa lennokeille ja hyödyntää kranaatinheitintä muita tehokkaammin.

Näiden ohella Ghost Recon laajenee Ghost Experience -pelitilalla, joka syventää pelikokemusta entisestään ja tarjoaa runsaasti räätälöitäviä peliominaisuuksia. Sen avulla pelaajat voivat kokea entistä realistisemman version Ghost Recon Breakpointin toiminnasta.

Episode 2 -pelilaajennus on saatavilla sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi lisäosa on saatavana myös UPLAY+- ja Stadia-pelipalveluista.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/vP_TJhIAv0U.

Lisätietoja
https://ghost-recon.ubisoft.com/game/fi-fi/
http://bit.ly/2DW0QIU (kuvia)