Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on aloittanut vahvasti uusien AMD Ryzen 3000 -suorittimien myynnin. Valmistajien markkinaosuudet ovat kääntyneet päälaelleen vain yhdessä kuukaudessa.

AMD toi myyntiin kolmannen sukupolven Ryzen 3000 -sarjan suorittimensa heinäkuussa. Uudet suorittimet perustuvat ensimmäistä kertaa seitsemän nanometrin tuotantoprosessiin, joka tuo monia hyötyjä tietokoneharrastajille. Nyt AMD tarjoaa entistä enemmän ja tehokkaampia prosessoriytimiä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Uuden Zen 2 -arkkitehtuurin ja seitsemän nanometrin tuotantoprosessin avulla AMD tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn hyötyohjelmissa sekä erittäin kilpailukykyisen suorituskyvyn peleissä. Uuteen Ryzen-suorittimeen päivittäessä kannattaa myös huomioida kokoonpanon muistit, koska Zen 2 -arkkitehtuuri hyötyy entistä enemmän korkeammista muistien kellotaajuuksista sekä alhaisemmista latensseista.

”Aiemmin suoritinmyyntimme on nojannut voimakkaasti Intelin suuntaan. Noin 80 prosenttia suoritinmyynnistämme on aiemmin ollut Intelin hallussa ja loput 20 prosenttia on mennyt AMD:lle. Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen vain yhdessä kuukaudessa!”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”AMD on selvästi onnistunut uusien Ryzen 3000 -suorittimien julkaisussa, sillä samansuuntaisia myyntilukuja olemme saaneet myös emoyhtiöltämme Saksasta. AMD:llä on nyt selvä etumatka Inteliin niin myyntimäärissä kuin teknisestikin ja onkin mielenkiintoista nähdä miten suoritinmarkkinat kehittyvät tulevana syksynä.”

AMD Ryzen 3000 -tuotteet
Jimm’s PC-Storella on myynnissä kattava valikoima AMD Ryzen 3000 -tuotteita. Näihin lukeutuvat pelkkien suorittimien ja niiden tarvikkeiden lisäksi kokonaisvaltaiset päivityspaketit ja Jimm’s-tietokoneiden uudet mallit. Koko Ryzen 3000 -tuotevalikoima löytyy osoitteesta https://www.jimms.fi/fi/Product/Search2?qbox=1&q=RyzenZen2.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/Search2?qbox=1&q=RyzenZen2
http://bit.ly/2Z79VKE (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.