TCM_Y2S5

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti The Crew Motorfestin toisen vuoden ensimmäiset sisällöt tuliperäinen Mauin saari etunenässä.

Havaijin ajokisojen ensimmäinen vuosi on tuonut pelaajille monenlaisia korkeaoktaanisia päivityksiä kaikkien nautittavaksi. Kun viimeinen ensimmäisen vuoden päivitys ilmestyy 3. heinäkuuta, pelaajat pääsevät käsiksi uuteen soittolistaan ja mahtaviin räätälöintimahdollisuuksiin. Autovalmistajat Abarth, Alfa Romeo ja Lancia liittyvät peliin mukaan 12. kesäkuuta alkaen 17 uudella ajoneuvolla.

Viidennen pelikauden alkaessa marraskuussa 2024, kaikki pelaajat voivat ajella kiehtovalla Mauin saarella ilmaiseksi. Tämä lisää yli 100 neliökilometriä huikeita ajokokemuksia teillä ja maastossa. Pelaajat pääsevät tutkimaan uusia maisemia, kokemaan Kahuluin kaupunkimaiseman sykkivän elämän, matkaamaan Haleakalān kansallispuiston majesteettisten näkymien läpi ja ylittämään legendaariset Ohe’o Gulchin pyhät altaat ja niiden lumoavat vesiputoukset.

Näissä uusissa maisemissa peli kuhisee uusia käänteitä. ”The Chase Squad” on huikea PvE-kokemus eliittikuljettajien tiimillä, jonka ensisijainen tehtävä on ravistella perinteisiä kilpailuja ja kukistaa kilpailijansa. Pelaajat pääsevät liittymään tiimiin ja oppimaan hallitsemaan takaa-ajon taidetta. He ryhtyvät korkeaoktaaniseen tehtävään, jossa he voivat seurata ja päihittää kaupunkikilpailijat kohtaamisissa ympäri saaria.

Toisen pelivuoden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/AaAWItGfGQ4.

The Crew Motorfest on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/the-crew/motorfest
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOVaL1L5RHJ6a-FkEg?e=qKHcJ6 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.