Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo avoimen pelimaailman ajopelikokemukselleen odotetun jatko-osan. The Crew 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 29. kesäkuuta 2018. Lisäksi peliin on luvassa ainutlaatuisia lisäominaisuuksia PlayStation 4 Pro -pelikonsolille.

Ranskalaisen Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 -ajopeli tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden kokea amerikkalaisen moottoriurheilun hengen uudistetulla maaperällä. Entistä avoimempi pelimaailma tarjoaa kisailun ja tutkimisen vapautta niin yksin- kuin moninpelissäkin aiempaa monipuolisemmilla mahdollisuuksilla. Rannikolta rannikolle löytyy mahdollisuuksia haastaa itseään ja muita kuljettajia ottamaan kisaa toinen toistaan haastavimmissa kisoissa. Mukana ovat niin eksoottiset autot, vauhdikkaat moottoripyörät, tehokkaat veneet kuin taivaalla kiitävät lentokoneetkin.

Vastaavasti moottoriurheilu on jaettu neljään eri tyylisuuntaan: katukisoihin, maastokisoihin, ammattilaiskisoihin ja vapaamuotoiseen freestyle-kisailuun. Lisää monipuolisuutta löytyy valtavasta valikoimasta jokaisesta ajoneuvoluokasta.

Samalla Ubisoft julkisti The Crew 2 Motor Edition -erikoisversion. Sen ostaneet pelaajat saavat kolmen päivän varaslähdön pelin avoimeen maailmaan 26. kesäkuuta. Vain Ubisoft Store -verkkokaupasta saatavilla oleva Motor Edition sisältää peruspelin ohella The Crew 2 Gold Edition -pelin, johon kuuluu pelin kausikortti lisäosineen. Näiden ohella mukana on uusia kulkuneuvoja ja hahmojen asukokonaisuuksia sekä muuta sisältöä.

Motor Editioniin sisältyy myös Motorsports Deluxe Pack -kokonaisuus, joka sisältää erikoisasujen ohella harvinaisia kulkuneuvoja. Näitä ovat muun muassa Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Pilatus PC-21 Air Race Edition 2002 -lentokone ja Abarth 500 Monster Truck Edition 2008. Kokonaisuuden viimeistelevät räätälöity amerikkalainen The Crew 2 -rekisterikilpi omassa keräilijänlaatikossaan, Steelbook-pelikotelo, pelin virallinen tiekartasto ja neljä alkuperäistarraa.

The Crew 2 -pelin ennakkotilaajat saavat etuna The Crew 2 Motors Pack -kokoelman, joka tuo peliin ainutlaatuisia kulkuneuvoja, kuten Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 ja Harley-Davidson Iron 883TM 2017.

Pelaajat voivat aloittaa pelin sisäisen kulkuneuvokeräilyn jo nyt The Crew -palkinto-ohjelman kautta. Suorittamalla ensimmäisen The Crew -pelin kuukausittaisia haasteita pelaajat voivat avata käyttöönsä jopa 19 eri kulkuneuvoa The Crew 2 -pelissä, mukaan lukien erilaisia vesikulkuneuvoja. Lisätietoja palkinto-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://thecrew-game.ubisoft.com/the-crew-2/en-NORDIC/rewards-program/index.aspx.

The Crew 2 -pelin beta-ohjelmaan voi puolestaan rekisteröityä osoitteessa https://thecrew-game.ubisoft.com/the-crew-2/en-NORDIC/beta/index.aspx.

The Crew 2 julkaistaan sekä PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 29. kesäkuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-crew-2/
https://youtu.be/hbPuGBrZNek (trailerivideo)
http://bit.ly/2wmZ4Oi (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.