Dreame L20 Ultra

Boston Group tuo myyntiin lattiat moppaavan, itsensä puhdistavan ja tekoälyä hyödyntävän Dreame L20 Ultra -robottipölynimurin.

Lattioita imuroivat ja moppaavat robotti-imurit ovat tämän päivän teknologiaa. Yhä useampi onkin vapauttanut arkeensa lisää aikaa ulkoistamalla siivoamisen robottipölynimurille, joka myös moppaa kodin lattiat. Samalla nämä siivoavat robotit ovat kehittyneet isoin askelin viime vuosien takaisesta perustasosta. Dreame L20 Ultra on alansa ensimmäinen tekoälyohjattua MopExtend-teknologiaa hyödyntävä roboimuri, joka tekee siivoamisesta entistäkin tehokkaampaa ja käyttäjälleen vaivattomampaa.

Monilla arvovaltaisilla suunnittelupalkinnoilla huomioitu ja lukemattomia imuriteknologiaan liittyviä patentteja omistava Dreame onkin noussut imurimarkkinoiden kärkikastiin. Nyt Dreame vie moppaavan robottisiivoamisen uudelle tasolle kahdella uudella teknologisella innovaatiolla.

Lataus- ja puhdistustelakka

Dreame L20 Ultra saa virtansa lataus- ja puhdistustelakasta, josta imuri lähtee siivoamaan asuntoa käynnistyskäskyn saatuaan. Kun se on tehnyt nopean ympäristökartoituksen löytääkseen takaisin omaan telakkaansa siivousrupeaman jälkeen, siivous voi alkaa. Tämän robotti suorittaa yhdistämällä toisiinsa imurointia ja moppausta. Tehokkaan imutehon ansiosta pöly, irtohiekka ja pienroskat imeytyvät imurin rikka-astiaan, josta imuri tyhjentää ne lataustelakan roskasäiliöön. Imuroinnin ohella robotti moppaa lattian kosteilla ja pyöreillä kangastyynyillä. Lisäkosteutta nämä saavat imurin vesisäiliöstä, jonka imuri voi tarvittaessa täyttää lataustelakan vesitankista.

Entistä parempi siivousjälki

Alan ensimmäisen tekoälyohjatun MopExtend-teknologian ansiosta imuri tunnistaa huoneen reunat ja kulmat perinteistä robotti-imuria tarkemmin. Se osaa ulottaa moppausosan tavallista kauemmaksi tuodakseen roskat ja pölyn imurin ulottuville. Tämä takaa aiempaa paremman siivousjäljen, kun hankalat reunat ja kulmatkin tulevat imuroiduksi. Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on DuoScrub-moppausjärjestelmä, jonka kaksi nopeasti pyörivää harjasosaa kykenevät irrottamaan myös pinttyneet tahrat ja kiinni jääneen hienojakoisen pölyn.

Imurissa on myös kehittynyt pölyntunnistusjärjestelmä, joka auttaa imuria analysoimaan mikäli tietty kohta tai huone tulisi imuroida toisenkin kerran. Tämän toiminnon ansiosta imuri osaa mukautua eri vuodenaikojen vaihtuviin haasteisiin, kuten esimerkiksi siitepölykauteen tai eläinten karvanlähtöön.

Automaattinen tyhjennys ja puhdistus

Dreame L20 Ultra tekee siivoamisesta entistäkin huolettomampaa, sillä imuri osaa tyhjentää roskat ja likavedet telakan yhteydessä oleviin säiliöihinsä. Tehokkaan DualBoost 2.0 -teknologian ja peräti 3,2 litran rikkasäiliön ansiosta tilaa riittää jopa 75 siivouspäivän tarpeisiin ennen tyhjennystä. Lisäksi imurin moppien kuivaus ja puhdistus tapahtuvat automaattisesti. Telakointiasema osaa pestä ja kuivata likaantuneet moppausosat itse, sillä asemassa on peräti 4,5 litran puhdasvesisäiliö. Kuivaus tapahtuu kuumailmapuhalluksella, mikä ehkäisee homeen muodostumista moppeihin.

Huipputason imuteho

Imurin siivousteho on vertaansa vailla, sillä Vormax-imujärjestelmä takaa jopa 7 000 pascalin imutehon. Tämän ansiosta pöly, roska, hiekka ja muu lika irtoavat tehokkaasti lattialta ja matoilta. Älykkyytensä ansiosta imuri osaa myös nostaa kosteat moppausosat ilmaan matolle tultaessa, joten matot eivät kastu imuroinnin myötä. Halutessaan käyttäjä voi itse määrittää ajaako imuri mattojen päältä lainkaan vai halutaanko matot kiertää kokonaan.

Tekoälypohjainen navigointi

Imurin Pathfinder-navigointiteknologian avulla robottisiivoaja osaa kartoittaa huoneen ja sen rajat tehokkaasti. Tähän imuri käyttää kehittynyttä havainnointiteknologiaa ja tekoälyä, jonka ansiosta voidaan välttää erilaiset esteet, kuten lattialle jääneet tavarat. Tämä järjestelmä mahdollistaa huoneiden tehokkaan siivoamisen huolellisesti ja aikaa tuhlaamatta. Siivoamisen jälkeen imuri osaa hakeutua takaisin telakkaansa latautumaan seuraavaa urakkaa varten.

Puhelinsovelluksella paras Dreame-elämys

Uudella puhelinsovelluksella saavutetaan paras Dreame-elämys, koska sillä voi räätälöidä siivouksen oman kodin ja omien aikataulujen mukaiseksi. Sovelluksessa voi jakaa siivouksen eri osiin, luoda virtuaalisia seiniä, asettaa kieltoalueita tai ajastaa siivoustyöt sopivaan aikaan. Alexa-, Siri- ja Google Assistant -virtuaaliavustajien kanssa imuria voi käyttää myös puheohjatusti.

Uusi lippulaivamalli

Dreame L20 Ultra yhdistää uudistetun suorituskyvyn, tekoälyteknologian sekä vuosien tutkimus- ja kehitystyön tehdäkseen robotti-imurin, joka mullistaa siivouksen automatisoinnin. MopExtend-teknologian edistyksellinen käyttöönotto mahdollistaa erinomaisen siivousjäljen, koska imuri pääsee lähemmäksi vaikeapääsyisiä reunoja ja puhdistaa myös pienet välit.

Hinta ja saatavuus

Dreame L20 Ultra -robottipölynimuri on saatavana välittömästi 1 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.vempaimet.fi/dreame
www.boston.fi
https://youtu.be/WE155WwKNkk (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vibQueUC8pG3EJuS1bw?e=8a5iyS (kuvia)

Dreame

Kiinalainen Dreame on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut pölynimureihin. Yhtiön osaamisalaa ovat erilaiset robotti- ja varsi-imurit, joilla siivoaminen sujuu selvästi perinteisiä johdollisia pölynimureita helpommin. Dreame on osa Xiaomi-ekosysteemiä ja yhtiöllä on yli 150 keskeistä patenttia imuriteknologian saralla. Se onkin yksi alan johtavia nimiä sekä teknologian että käytettävyyden osalta. Dreamen teknologinen osaaminen on myös huomioitu alan arvovaltaisilla ja arvostetuilla IF-, Reddot- ja CES-suunnittelupalkinnoilla.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.