SHOKZ_OpenFit

Boston Group tuo myyntiin äärimmäisen kevyet ja ilmajohdintekniikkaa käyttävät nappikuulokkeet, jotka sopivat monipuoliseen äänentoistoon kaikenlaisissa olosuhteissa turvallisesti ja ympäristön ääniä peittämättä.

Patentoidusta äänentoistoteknologiastaan tunnettu Shokz tuo myyntiin mallistonsa ensimmäiset täyslangattomat Bluetooth 5.2 -yhteydellä toimivat nappikuulokkeet. Vesitiiviissä, IP54-standardin mukaisissa Shokz OpenFit -kuulokkeissa hyödynnetään ainutlaatuista ilmajohdinteknologiaa, jonka avulla äänentoisto mahdollistaa korvakäytävien avoimeksi jättämisen ja näin ympäristön äänien havainnoinnin. Tämä tekee nappikuulokkeiden käytöstä turvallista myös liikenteessä, sillä käyttäjä voi helpommin havaita ympäröivät äänet, kuten muut liikkujat ja kulkuneuvot.

Ainutlaatuisen kaarevan muotoilun ansiosta nappikuulokkeet kaartuvat korvan ympärille näyttävästi ja tukevasti. Tämä takaa kuulokkeiden paikallaan pysymisen myös liikkuessa, kuten lenkkeilyssä tai uidessa. Kaarimuotoilu jättää myös korvakäytävät avonaisiksi, joka mahdollistaa keskustelut muiden ihmisten kanssa äänentoistoa keskeyttämättä.

Vain 8,3 gramman painoiset ja 0,7 millimetrin muistivaahtopinnoitteella pehmustetut kuulokkeet ovat päässä lähes huomaamattomat. Sankarakenteen kaksikerroksinen silikoninestetyyny takaa korvien mukaisen mukautuvuuden, joten kuulokkeita voi käyttää helposti jopa koko päivän korvia painamatta tai päätä puristamatta.

DirectPitch-teknologia takaa vaikuttavan äänentoistokokemuksen, jonka ansiosta suosikkikappaleet, äänikirjat tai podcast-lähetykset toistuvat korviin vaikuttavasti. Kuulokkeet toistavat diskanttiäänet ja keskitaajuudet kirkkaasti ja selkeästi sekä matalat bassotaajuudet jykevästi. Erityinen Shokz OpenBass -algoritmitehostus tukevoittaa alataajuuksia ja näin välittää basson vahvasti korvakäytävään saakka. Lopputuloksena on tasapainoinen ja luonnollinen äänentoisto, joka viehättää korvaa toistetusta sisällöstä riippumatta.

Kuulokkeiden äänentoistosta vastaa räätälöity 18 x 11 millimetrin kokoinen ja äärimmäisen kevytrakenteinen kaksiosainen komposiittielementti. Sen sisäosa on tehty huippukevyestä hiilikuidusta, joka on jopa 20 kertaa terästä kestävämpi. Näin kuuloke-elementti kykenee toistamaan korkeatasoista ääntä huipputarkasti.

Myös puhelut onnistuvat kuulokkeilla mallikelpoisesti. Tekoälyohjatun taustameluvaimennuksen ansiosta puheluista saa hyvin selvää, sillä ulkopuolinen häly suodattuu pois jopa 99,7 prosentin tarkkuudella. Näin edes meluisat ympäristöt eivät häiritse puheluita.

Puheluiden ja äänentoiston hallintapainikkeet löytyvät helposti itse kuulokkeista, mikä tekee käytöstä vaivatonta. Lisäksi painikkeiden toimintoja sekä taajuuskorjaimen asetuksia voi muuttaa helposti Shokz-puhelinsovelluksella.

Virtansa kuulokkeet saavat yhdysrakenteisista akuista, joista riittää virtaa yhdellä latauksella jopa seitsemäksi tunniksi. Yhdessä latauskotelon kanssa virtaa riittää jopa 28 tunniksi. Jo viiden minuutin lataaminen tuottaa riittävästi virtaa noin tunnin kuunteluun. Kuulokkeiden lataaminen tyhjästä täyteen vie noin tunnin ja vastaavasti akkukotelo latautuu täyteen noin kahdessa tunnissa.

Hinta ja saatavuus

Shokz OpenFit -nappikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 219 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

https://shokz.com/products/openfit
www.boston.fi
https://youtu.be/eEIDHW0qZXw (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viaJvSDpGFTcFHUb4yg?e=QOSOeT (kuvia)

Shokz

Shokz tuo patentoidun luujohdintekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeisiin kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta Shokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien Shokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat tärkeässä roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.shokz.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.